Още по темата: 28-годишен мъж изчезна без следа в гората

...
Още по темата: 28-годишен мъж изчезна без следа в гората
Коментари Харесай

Намериха мъртъв изчезналия след парти Иван

Още по тематиката: 28-годишен мъж изчезна без диря в гората СНИМКА Мистерията се заплита! Изчезналият Иван споделил на татко си, че...

Издирваният от 25 август софиянец Иван Йорданов, който беше пристигнал на ваучър край Варна, е открит мъртъв, заяви Dir.bg, като се базира на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

Трупът е открит преди няколко часа, а по неофициална информация по него няма забележими следи от принуждение. В момента на място текат процесуално-следствени дейности, а повече информация от полицията и прокуратурата се чака на следващия ден. От МВР-Варна отхвърлиха детайлности къде е намерено тялото на Йорданов.

28-годишният мъж, който е родом от Карнобат, само че живее в София, бил на палатка с другари в гориста околност край село Любен Каравелово. Те са участвали на техно празненство, проведено скрито в затворена група във Facebook. Край изоставено военно отделение наоколо до селото са се събрали към 150 души с кемпери, палатки и коли.

Сигналът за изгубването на Йорданов бил подаден от татко му в 19.40 часа на 25 август. Родителят съобщил, че е приказвал по телефона със сина си, като се е чувала мощна музика. Иван Йорданов съумял да каже на татко си, че се е изгубил и батерията на телефона му ще падне. Малко по-късно съумял да изпрати локация.

Веднага бе проведено търсене, като в него бяха включени и военни служители на реда, които претърсиха бункери в изоставеното военно отделение. Няколко пъти беше обходена и гората към мястото на купона.

Гората към този момент е обходена няколко пъти от проверяващите. Военна полиция е претърсила и изоставени бункери в региона, само че диря от Иван няма.

От варненската полиция в един миг взеха решение, че мъжът може към този момент да е в друга област. Затова помолиха сътрудниците си от останалите дирекции на Министерство на вътрешните работи да се включат в издирването. Въпреки всички старания не бяха открити никакви следи от Иван.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР