Още по темата: 22-годишна красавица от Попово завъртя главата на

...
Още по темата: 22-годишна красавица от Попово завъртя главата на
Коментари Харесай

Кой и защо провали мача Кобрата - Джошуа на Уембли

Още по тематиката: 22-годишна хубавица от Попово завъртя главата на Кобрата

Грандиозен боксов театър сред Кубрат Пулев с Антъни Джошуа уречен за ноември тази година на " Уембли ", е пропаднал. Големият провинен за неуспеха е Анди Руис - младши, който не бе слаган в сметките за мача с Джошуа през юни, само че го нокаутира по безапелационен метод.

За диалозите с промоутъра на досегашния хегемон в тежка категория Еди Хърн призна импресариото на Кобрата Ивайло Гоцев. Според него, Хърн прави неправилни неща към осъшествяването на мачовете на клиента си и в действителност вярното нещо сега е да има мач на Пулев за международната купа, а не реванш сред Джошуа и Руис.

Такъв дуел сред двамата би трябвало да се състои на 7 декември в Саудитска Арабия, само че към този момент към момента няма публично удостоверение от страна на мексиканеца. И съгласно Гоцев IBF, за чиято купа българинът има правото да се бие, не би трябвало да позволява сходен прецендент, защото той е наложителен кандидат към този момент от години.

" Еди Хърн се разпорежда със международната купа на IBF като че ли тя е негово персонално владеене. Простичкият факт е, че Пулев завоюва елиминационния мач за статута на наложителен кандидат още преди три години и той е идващият в листата за отбрана на колана. "

" Така IBF основава казус, като не следва писаните си правила. Евентуалният реванш сред Руис и Джошуа не въздейства по никакъв метод на задължението за отбрана на купата във федерацията на първия по ранкинг кандидат за нея. "

" Задължителните отбрани на международната купа имат по-голяма тежест от правата на промоутъра върху имиджа на боксьора. Просто IBF не трябва да подценява личните си правила върху наложителните отбрани, свързани с предходни мачове. "

" Вече два месеца минаха, откогато дълго надуваният балон " Джошуа " се спука, а към момента няма публично удостоверение от лагера на Анди Руис за реванш. Само чуваме нормалното словоблудство от Еди Хърн. Ние с него преговаряхме за дата през ноември за пердах сред Пулев и Джошуа на " Уембли ". Но Анди Руис срина тези проекти. "

" Анди е новото лице на тежката категория в международния професионален бокс и ние почитаме неговите качества на войник. Точно по тази причина считам, че пердах сред него и Кубрат Пулев би бил едно незабравимо преживяване за почитателите ", съобщи Гоцев пред " Дейли Експрес ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР