Още по-големи жеги ще ни мъчат през новата седмица.В понеделник

...
Още по-големи жеги ще ни мъчат през новата седмица.В понеделник
Коментари Харесай

Идват още по-големи жеги

Още по-големи жеги ще ни мъчат през новата седмица.

В понеделник ще е слънчево с температури  до 34 градуса. Слънчево ще е в цялата страна.   Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони - до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са най-вече сред 29 и 34 градуса, добавя Трафик нюз.
 
По Черноморието ще бъде слънчево и топло. Подходящо за летуване. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 27 - 28 градуса, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. В планините ще е слънчево и топло, уместно време за туризъм. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса.

Във вторник и сряда ще остане най-вече слънчево, със слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан вятърът с източна съставния елемент. Температурите ще се покачат.

В сряда и четвъртък в Пловдив се чака термометърът да доближи 37 градуса. Леко захлаждане с 2-3 градуса ще има чак в завършек на седмицата. Валежи не се чакат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР