Още по-големи гърди сложи Мария Илиева. Певицата уголеми и без

...
Още по-големи гърди сложи Мария Илиева. Певицата уголеми и без
Коментари Харесай

Мария Илиева с още по-големи бомби - slava.bg

Още по-големи гърди постави Мария Илиева. Певицата уголеми така и така сочния си бюст.

Илиева развя новия си балкон в новогодишната нощ, видя. Изпълнителката се появи с голямо деколте в „ Маскираният певец”, а огромният и бюст преливаше като набъбнал козунак. Младата майка напълва пазвата с още силикон в дните преди Коледа. Тя се доверява на български еластичен хирург, при който се е правила и други козметични процедури.

С следващата промяна гръдната обиколка на поп дивата към този момент към 100 сантиметра. Така към този момент може да е съперник на всички чалгарки по огромни гърди. Новия бюст на Мария Илиева хвана окото на Димитър Рачков. Комикът не отлепи взор от обилната Мария. За да спре да се разсейва, Рачков закри големия бюст на певицата с връхната й дреха. Доскоро Илиева бе съперник на силикона.

Тя бе на мнение, че всеки би трябвало да е подобен, както му е отредила природата. После певицата промени радикално мнението си и мина в редиците на силиконките. Факт е че наподобява по-добре. Това е втората промяна за Илиева единствено в границите на година, написа „ България днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР