Още от самото начало Васил Божков създава усещане за покер

...
Още от самото начало Васил Божков създава усещане за покер
Коментари Харесай

Безлов: Казаното от Божков го инкриминира

Още през цялото време Васил Божков основава чувство за покер състезател, който има някакви карти, само че не знаем какво тъкмо има и къде блъфира. Знаем, че той беше най-големият рекламодател години наред. Последната му хазартна империя беше вследствие на доста огромни телевизионни старания.

Той досега не е посочил някакви документи - сподели комикси и чат диалози, несъмнено, даде и изявленията. Имаме фрагментчета. Проблемът е, че това, което споделя, го инкриминира. Каквото и да се случи с отсрещната политическа страна, единствено за това, което той споделя, в случай че то е правилно, той би трябвало също да лежи в пандиза, съобщи пред бТВ Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

В последните дни укриващият се в Дубай Божков стартира скица, съгласно която бил плащал такса „ помагане “ в размер на 20 на 100 от облагите на Националната
лотария.

Според личните му изказвания той е плащал за политически чадър в подмяна на това някои текстове в закона да облекчат заплащането на такси от
хазарта. Обвиняемият твърди още, че през февруари министър Владислав Горанов му е назначил данъчна проверка, напомня бТВ.

Безлов акцентира, че сюжетът с предприемача демонстрира друга игра, в случай че бъде съпоставена с Цветан Василев. Според него не всичко са знаели във финансовото министерство, само че за доста неща избрани хора са знаели и са получавали „ подучване “.

По думите му доста от нещата са почнали да се схващат, когато е почнала войната в
хазарта с братя Найденови. Безлов счита, че тя не е завършила, тъй като свидетелствата и всички информации, които Найденови са предложили, са ги създали „ зложелател на живот и гибел “.

„ Техните изказвания са свързани с тежки закононарушения “, акцентира той и продължи: „ Национална
лотария до 2014 нямаше. Начинът, по който се разреши да се популяризира хазарт, коренно промени обстановката. Оценките при започване на Лотарията не надминаваха да има 100 млн., а тя стана 15 пъти по-голяма “.

Той беше безапелационен, че към изнесените от Божков данни би трябвало да се поглежда със песимизъм. Според него Националната
лотария и „ Ню Геймс “ са имали оборот от 1,5 милиарда лева през 2018 година

Нови културни полезности са открити и конфискувани от офисите на Васил Божков

„ Освен това имаме гейм зали и
казина. Ако съберем единствено в хазарта, това, което Божков е получавал – това са някъде към 2 милиарда лева Какви са облагите, можем единствено да преизчисляваме, тъй като се оказа, че той не е плащал облаги. Всичките тези милионери, които ни ги обявяваха, не са си получили парите “, посочи Безлов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР