Още от ранна възраст Ейми Хармън осъзнава, че иска да

...
Още от ранна възраст Ейми Хармън осъзнава, че иска да
Коментари Харесай

„Музиката на сърцето“, която ще ви плени

Още от ранна възраст Ейми Хармън осъзнава, че желае да бъде писателка – и когато става огромна, разделя времето си сред писането на песни и писането на истории. Тъй като е израснала измежду житни поля без телевизия, единствено с книгите и братята си, тя развива мощен усет за това, което прави една история добра. До момента има петнайсет издадени книги и любопитното е, че написа в разнообразни жанрове. Освен модерни сантиментални истории, има издадени фентъзи книги, както и историческа прозаичност.

Дебютният ѝ разказ, „ Музиката на сърцето “, е актуален романс, в който Ейми Хармън е вмъкнала биографични детайли. Главната героиня носи доста от чертите на авторката, а действието се развива в градчето, в което Хармън е израснала.

Сюжетът наблюдава необикновеното другарство, което се заражда сред срамежливата Джоузи и гневния Самюъл. На пръв взор двамата са безпределно разнообразни. Джоузи е на тринайсет и е принудена от живота да порасне по-бързо. Тя намира разтуха и предопределение в класическата музика и литературата.

 книга ИК " Ибис "

Самюъл е на осемнайсет и е на половина индианец от племето навахо. Произходът му и фактът, че не съумява да се впише нито в племето си, нито измежду белите деца са го изпълнили с яд към света и той е решил да търси своя път в живота отвън дребното провинциално градче.

Един ден Джоузи и Самюъл се оказват седнали един до различен в учебния рейс и това слага началото на тяхното другарство. Само че то е прекратено, когато Самюъл отпътува, с цел да търси своя шанс като морски пехотинец. Следват години и един ден младият мъж се завръща в родния си град.

„ Музиката на сърцето “ е нежна лирична история, която ще ви плени. Онова, което прави персонажите в романа неустоими, е тяхната достоверност. В изявление Ейми Хармън споделя, че тя не просто си показва персонажите. Тя се слага на тяхно място и в случай че нещо в героите не излъчва правота, тогава се връща и стартира изначало, търсейки оня път, който пасва на личностите им. Хармън оставя героите си да опишат своята история.

А няма нищо по-притегателно от разказ, който звучи изцяло реалистично и може да допре сърцата на читателите.

Сега имаш и страхотната опция да си спечелиш книгата „ Музиката на сърцето “! Виж по какъв начин ТУК >>>

 книга ИК " Ибис "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР