Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според

...
Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според
Коментари Харесай

Ето какво издава дланта за вашата личност

Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си съгласно линиите на ръката си, на които науката хиромантия е дала и разнообразни наименования. Линията на живота да вземем за пример е определяща за продължителността на нашия земен път. Тя може да предвещава болести и други проблеми.

Линията на сърцето издава качества от характера на даден човек и демонстрира какъв ще е любовният му опит, и по какъв начин ще протече неговият фамилен живот.

Линията на ориста пък дефинира дали животът на човек ще е спокоен и изпълнен с триумфи или сложен, плевел и изтъкан от несъгласия.
Интересно е, че дланта ни може да покаже и някои черти от нашия характер.

1. Земен човек

При него присъщ белег е квадратната длан с къси пръсти. Това са хора, които считат, че в основата на всеки триумф стои доста труд. Ето за какво не обичат да си губят времето с празни приказки, а избират да се захванат с съответни дейности. Целенасочени и прагматични, те са подготвени да отдадат целия си живот на специалността си, само че в същото време са склонни да подценен най-близките си хора. Това е и може би тяхната най-лоша линия.

2. Воден човек

Личностите, които спадат към този вид, имат продълговата длан и издължени пръсти. Те са обичливи, благи, грижовни. Отдадени са напълно на колегата си, околните и приятелите си. Готови са постоянно да изслушат проблемите им и да им спомагат. Тяхна слаба линия обаче е, че от време на време одобряват прекомерно драговолно непознатите проблеми и подценяват своите лични. Освен това тези хора ненавиждат да влизат в борба и да вземат сами рисковани решения.

3. Въздушен човек

Въздушният човек има дълги пръсти и квадратна длан. Той е талантлив с огромно въображение, харизма и сладкодумие. Но постоянно се демонстрира прекомерно сензитивен към проблемите, с които всекидневието го среща и мотивацията му бързо угасва. Хората, които принадлежат към този вид, имат потребност от муза или някой, който непрестанно да им вдъхва кураж. Когато открият този човек, могат да се развиват сполучливо в областта на компютърните науки, публицистиката, театъра, киното.

4. Огнен човек

Този вид хора се отличават с дълга длан и относително къси пръсти. Те са занимателни, остроумни, артистични. Бързо се трансформират в център на внимание даже и да не се стремят към това. В любовта са пламенни, ненаситни и непредсказуеми. Обичат мощните чувства и разнообразието. Трудно се задържат с един сътрудник, само че когато усетят, че са срещнали сродна душа, могат да ѝ се посветят напълно.

Източник: sanovnik.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР