"Още от началото на мандата ние твърдим, че т.нар. патриоти

...
"Още от началото на мандата ние твърдим, че т.нар. патриоти
Коментари Харесай

Марешки: Патриотите са вредни за управлението на България

"Още от началото на мандата ние твърдим, че така наречен патриоти са нездравословни за ръководството на България и са нездравословни изобщо за политиката в България, тъй като не оставят опция на същинските патриотични обединения да се изявяват и да създадат същински патриотичните неща, които са нужни за страната. Тези, които към момента не схващат, че са нездравословни и би трябвало да си вървят за Джамбазки и Каракачанов ". Това сподели водачът на „ Воля” Веселин Марешки пред Нова телевизия.

"Оказа се, че в така наречен дребна коалиция има и по-малка коалиция – Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, които се оповестиха против майките, които оферират хора, които по-късно продават българско поданство. Чувството за самозапазване на Волен Сидеров, очевидно, че той е най-нормалният в тази коалиция,,му подсказва верния ход – че те би трябвало оптимално бързо да излязат от ръководството, с цел да се самосъхранят”, добави той.

Лидерът на "Воля " съобщи, че ще поддържа държавно управление, което има предпочитание да усъвършенства конкуренцията в бранша на горивата: "Единственият човек, който може да се оправи с картел в горивата – това съм аз. Ние бихме подкрепили държавно управление, което има предпочитание да се оправи с този проблем. Ние знаем по какъв начин може да се оправим с този проблем. Имаме волята, имаме силата, морала и патриотизма, в случай че щете ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР