Още от нашата входяща кутия:До редактора:Отново Тръмп дойде за тяхното

...
Още от нашата входяща кутия:До редактора:Отново Тръмп дойде за тяхното
Коментари Харесай

Превземането на Републиканската партия от Тръмп

Още от нашата входяща кутия:

До редактора:

Отново „ Тръмп пристигна за тяхното празненство, само че пое душите им “, от Дейвид Брукс (колона, 9 февруари):

Все още съм тук, умереният реакционер, който специалистите оповестиха, че е липсващ от Републиканската партия. Не мога да бъда единственият.

Душата ми е непокътната. Не съм го продал на Доналд Тръмп. Аз съм за избора, за контрола върху оръжията, за помощта за Украйна, за частния бранш.

Чакам търпеливо щастливия ден, когато махалото се залюлее, политическата мода се трансформира, както модата постоянно прави, и ние преработваме G.O.P. в остарелия шаблон. Вече имам лозунга: Make Republicans Great Again (MRGA). Акронимът ще пасне на (не червена) козирка.

Със сигурност ще направя огромна поръчка, тъй че ще има доста за пристъп. Искането ще бъде мощно.

43 републикански сенатори гласоподаваха „ почтени “ за „ резолюция за импийчмънт на Доналд Джон Тръмп, президент на Съединените щати, за тежки закононарушения и нарушавания “. По този метод те дадоха опция за продължаващата сага с Доналд Тръмп, претендент за президент.

Ако шепа републикански сенатори бяха посочили смелостта на своите седем републикански сътрудници и бяха дали своят вот въз основата на доказателствата, светът забелязан онлайн на 6 януари 2021 година, Доналд Тръмп към момента няма да дефинира Републиканската партия през 2024 година

Клейтън Остин
Феърфакс, Вирджиния.

Към редактора:

Дейвид Брукс акцентира главен проблем на днешната Републиканска партия. Уви, опасявам се, че тъкмо тези републиканци, които биха имали най-голяма изгода от четенето на просветен и обмислен разбор на днешната политическа обстановка във Вашингтон, просто не четат The New York Times или друга дълбокомислеща обява.

Сегашната републиканци във Вашингтон наподобява нямат доста знания за международната (или републиканската) история. Техният резултат се основава на развлечение и доста лимитирано схващане за това по какъв начин гласът им визира както американците, по този начин и целия свят.

Похвала на Дейвид Брукс за смелостта и яснотата с цел да видите нещата такива, каквито са в реалност.

Джеф Морган
Бъркли, Калифорния.

Баща ми би плакал за Америка, ” от Пати Дейвис (Мнение есе за посетители, 12 февруари), за Роналд Рейгън:

Уважаема г-жо Дейвис: Покойният ми татко, демократичен демократ и юрист в Ню Йорк, не беше склонен с татко ти за каквото и да било. Но знам, че той би плакал дружно с татко ви за това, което е преобразило страната, която и двамата, по собствен личен метод, толкоз доста обичаха.

Катрин Рьодер
Ново Йорк. ) и „ Стратегията на акцията Suozzi предлага път за демократите “ (новинарска публикация, 15 февруари):

За да одобряват законопроекта за помощта за Израел и Украйна в Камарата, демократите би трябвало в този момент нажежете още повече републиканците поради отричането им от двупартийната мярка за гранична промяна, която щеше да им даде съвсем всичко, което желаеха по въпроса.

Особено в този момент, когато републиканците имат изпитаха противоположна реакция на това решение под формата на решителната победа на демократите в специфичните избори за Камарата на представителите, с цел да заемат мястото, което преди този момент беше заемано от Джордж Сантос, те може да помислят два пъти, преди да продължат да попречват граничната промяна в безсрамен (и може би необмислен) трик за навреди на демократите на изборите през ноември.

Още едно затруднение за претендентите за лицей “, от Джъстин Дрегер и Тед Мичъл (есе за посетител на мненията, 10 февруари):

Не всяка закъсняла домашна работа е идентична.

Като някогашен професор съм подавал (и съм отхвърлял) доста молби за удължение на крайния период. Понякога разширенията са оправдани. В други случаи обаче е ясно, че студентът преди малко е протакал и неприятното ръководство на времето е същинският провинен.

Когато става въпрос за Безплатното заявление за федерална студентска помощ ( FAFSA), Министерството на образованието наподобява щастливо да си даде безчет снадки на периодите, макар че личната му непросветеност е отговорна.

Департаментът имаше задоволително време да приложи двупартиен закон който беше признат преди повече от три години. Вместо това насочи силата и ресурсите към прекачване на дълга по студентски заем към данъкоплатците.

Biogen Drops Drug Created for Alzheimer ” (Бизнес, 1 февруари):

I прочетете с бездънен персонален интерес вашия роман за решението на Biogen да спре потвърждаващото си клинично изпитване на Aduhelm, първото лекарство с капацитет за лекуване на пациенти с Алцхаймер. Видях от първа ръка неналичието на интерес към това лекарство от моите пациенти.

Но до момента в който Aduhelm може да се е „ провалил грандиозно на пазара “ като артикул, както съобщавате, той ни научи на значими уроци, до момента в който прекосяваме от проучването на тази подла болест към най-сетне разполагането с инструментите за лекуването й.

Крехкото демократично бъдеще на Израел “, от Гершом Горенберг (есе за посетител в Opinion, 11 февруари):

Стана кристално ясно, че доста огромни и доста шумни демонстрации на израелски жители по улиците на Тел Авив и други градове са единственият метод да се подсигурява, че Израел ще остане народна власт.

Само като се върнат към организирането на всеобщи митинги против напъните на крайнодясното държавно управление да кастрира израелския Върховен съд, израелците ще подсигуряват, че страната им продължава да бъде демократична страна, макар войната против Хамас в Газа дронове непрестанно.

Алън Сафрон
Woodcliff Lake, N.J.

Източник: nytimes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР