Още от началото на процеса на търсене на нов треньор

...
Още от началото на процеса на търсене на нов треньор
Коментари Харесай

Фурор! Вижте Коя Футболна Легенда Става Треньор На Цска!

Още от началото на процеса на търсене на нов треньор на " Българска войска ", той бе едно от трите най-желани имена. Младият експерт Христо Янев, който води тима в последните 4 мача от сезона, както и любимецът на почитателите Стойчо Младенов (в момента треньор на " Кайсар " в Казахстан), бяха другите двама.

Единственото изискване, което обаче към този момент не се обрисува да бъде пречка при договарянията, идва от бъдещия треньор. Той желае да получи въздействие при трансферната политика и да е нещо като управител, а освен ментор на първия тим. Досега тази роля падаше главно върху Стойчо Стоилов.

Всичко останало сред клуба и треньора е контрактувано.

Балъков към този момент работи за ЦСКА под някаква форма предходната година, когато помагаше за селекцията, без да е публично назначен на щат в клуба. Отношенията му със притежателя Гриша Ганчев са доста положителни, двамата се познават от интервала на Красимир като ментор в " Литекс " (2014-2015 г.).

Опитът му в специалността към този момент не е по никакъв начин дребен - от 15 години е треньор, в началото като асистент в " Щутгарт ", а след това и като старши на швейцарските " Грасхопърс " и " Санкт Гален ", на " Хайдук " (Сплит), " Кайзерслаутерн ", " Черноморец ", " Литекс " и " Етър ".

Любопитно, през лятото на 1990 година Балъков трябваше да е футболист на ЦСКА и даже изкара подготовката с тима, само че трансфер не стана и магическият полузащитник се върна в " Етър ", откъдето бе продаден 6 месеца по-късно на португалския " Спортинг ".

Сега обаче наподобява, че 28 години по-късно няма какво да попречи на легендата да стъпи на " Българска войска ", към този момент като треньор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР