Още от началото на новия сезон на предаването Игри на

...
Още от началото на новия сезон на предаването Игри на
Коментари Харесай

Куков след Игри на волята: За напрежението в племето, глада и трудните битки на арената

Още от началото на новия сезон на предаването " Игри на волята " Димитър Куков се открои като един от най-интересните участници. Ландшафтният дизайнер напусна играта единствено две седмици след старта, само че от думите му стана ясно, че е претърпял даже за това малко време доста страсти и не би се трансформирал нищо.
               

Според Куков от това премеждие всеки си потегля като победител поради всички незабравими моменти и дозата адреналин от борбите на арената. Дори в този момент риалити звездата не съжалява за спречкванията със своите съотборници, само че ето какво още показа 32-годишният софиянец пред vbox7.

Очакваше ли да напуснеш толкоз скоро “Игри на волята ”?

Очаквах всичко в " Игри на волята ", както и да напусна втори от формата, защото там в действителност прекарването е доста мощно във всички направления. Бях квалифициран за всичко.

Доволен ли си от представянето си?

Доволен съм от представянето си, дадох всичко от себе си. Мисля, че се разпрострях на МАКС и изживях толкоз доста за две седмици, колкото не считам, че ще изживеят други участници в предаването и до края.

Как физически се приготвяше за надпреварата, какъв брой време ти отнеме?

Физически се приготвям от две години. И не приказвам съответно за предаването, а упражнявам по-активно в залата. За самото предаване се подготвях с плуване един месец преди да вляза, защото имах по-слаби моменти в частта с водните борби. Отделно от това ходех по-често на фитнес, повече тичах и карах главно колело, с цел да мога да засиля издръжливостта си. Въпреки това ми се описа играта по всички параграфи, тъй като се бях надценил физически.

Във визитката съобщи, че си благ с растенията, само че не и с хората. Така ли беше и в Игрите?

Категорично беше по този начин и в Игрите, само че това още веднъж е доста самостоятелно. Който каквото си пожъне, това ще бере по-късно, тъй като в тази ситуация аз бях благ с тези, които са били благи с мен, а тези, които надлежно не са били и са лицемерничили, се срещнаха и с другата ми страна.
               

Ти какво растение би бил?

Мога да бъда и доста остър кактус, само че мога и да цъфтя като розичка. Кой както си го направи.

А Генчо?

Генчо... Дори не знам в действителност от кое място да стартира. Генчо да бъде каквото желае, аз в действителност съм не запомнил безусловно всичко. Гърмежите, които се случват в самия формат, те си остават там. Нямам нищо срещу него или някой различен от участниците. Там сме извадени отвън удобната ни зона дотам, че аз персонално видях по какъв начин ми се гърмят бушоните. Нямам никакъв проблем с това, това съм аз и съм в най-чистата си форма.

Видяхме, че сред теб и Генчо имаше напрежение. Какво е мнението ти за него през днешния ден?

Да, имаше напрежение сред мен и Генчо и имаше за какво. Това е конфликт сред два разнообразни свята, обикновено е да има напрежение. Много добре са си свършили работата от екипа на „ Игри на волята “ - това бих споделил, страховит професионализъм. Да, вътре не ми беше толкоз занимателно почтено казано, само че в този момент го виждам с кеф в профил и се развличам доста на цялото тестване, цялото преживяване, тъй като аз нямам срещу да повеждам както персонални борби, по този начин и борби на арената. В случая с него имахме персонален спор и по-късно той прерасна в една в действителност доста основна и доста почтена борба и нямаше по какъв начин да има по съответен процес на нещата.

Няколко пъти обиди Генчо, че е селяндур, което подразни доста фенове. Толкова ли е значимо къде е роден един човек и по какъв начин приказва?

Не, съгласно мен е доста неверно дори да се интерпретират думите ми, че са за всички. Няма смисъл хората да се поставят под общ знаменател - в тази ситуация с Генчо. По-скоро имам предвид неговия изказ и неговия метод като селски, като не имам предвид селски от позиция на това, че е от различен завършек на България, а не от София или от някой по-голям град.  Нямам нищо такова поради. Използвайки думата селски, по-скоро е недообмислено от моя страна. Не считам, че е най-точният термин, само че когато има недоизказване на изреченията, едно неискрено държание, акцент и по-голяма изразителност от моя страна, апетит и бедност, това се получава. Селски си ми беше отвред този човек - това е ситуацията.

Гладът, комарите или Генчо – кое най-вече ти лазеше по нервите на реката?

Дори Генчо бие нещата, безапелационен съм, тъй като комарите бяха напряко свирепи, в действителност беше скандално на реката. Но и Генчо не им отстъпваше - по метода, по който се държеше,  несъмнено съумя да ми полази по нервите много устойчиво.

В живота също ли си толкоз внезапен с хората, в случай че не ти хареса нещо в тях?

В живота също съм толкоз внезапен с хората. Мисля, че сигурно би трябвало да поработя над това. Аз съм си извадил моите поучения от цялото нещо, само че още веднъж бих споделил – в случай че бъдеш подбудител в съответни направления и в съответни обстановки, може да ти докара доста огромни плюсове, тъй като не считам, че хората са доста откровени и когато ги поставиш в една такава обстановка „ право, куме в очи “ и им кажеш нещата по-директно и по по-остър метод, те се наскърбяват - не е нужно всякога да сме най-тактичните, с цел да ни се качват на главата. Можеш да провокираш индивида от другата страна, да го погледнеш в очите и да схванеш неща, които по принцип можеш и с години да не схванеш. Ако постоянно търсиш тактичност в индивида и в това да бъдеш просто доброжелателен, че даже и с цената на това да бъдеш двуличен, не е моето.

Не съумя да се оправиш в първата морска борба, в която имаше значима роля. Какво се случи на онази позиция и за какво се провали?

Тази скапана шамандура напряко не знам докога ще я помня, дори бих желал да ми подарят една, в случай че е допустимо, с цел да си я закача у дома и да ѝ удрям по една лупаница всеки ден, тъй като в действителност на този пост бях доста сигурен, че ще съумея без никакъв проблем. Беше най-отговорният пост в борбата и макар че ме показват като най-слабото звено в племето, виждам, че по този начин с лека ръка ми се доверяват за най-високите постове. Това може би е по този начин, тъй като виждат, че мога да поемам отговорност за нещата. За жал това не се видя в другите ми съплеменници. Не можах да хвана тъпата шамандура, само че пък дадох всичко от себе си в последна сметка. Не съм най-хубавия скачач.

Успя ли да научиш нещо ново за себе си, промени ли нещо след “Игри на волята ”?

Успях да науча доста нови неща за себе си с присъединяване си в този формат, защото доколкото съм се опитвал да се приготвям душевен и физически, нещата бяха десетократно над всичко, което съм очаквал, тъй като средата, целият екип като подготовка и целият формат са в действителност впечатляващ опит, който те кара в действителност да видиш лимита си във всички направления - дали ще е апетит, дали ще е бедност, дали ще видиш по какъв начин си по отношение на обществената среда. Когато си спортен вид и не ти липсва състезателен хъс, в тази ситуация го настоявам за себе си от ден едно, да, научих доста нови неща. Научих, че не би трябвало да давам толкоз ход на ескалациите от позиция на спорове, тъй като не ми е прелестно какъв брой елементарно експлодирам. Мисля, че изрично би трябвало да поработя по този въпрос. Не считам, че това е образец, само че мисля, че би трябвало хората да вземат за образец за това, че съм пряк, че съм предан и че в тази ситуация диря обективен метод като излаз от съответна обстановка, а не лицемернича.

Не завоюва огромната сума от предаването, само че какво ти даде самото присъединяване в него?

Не завоювах огромната сума от предаването, само че присъединяване беше супер зареждащо, мога да съветвам всеки, които има някакви съмнения или тези които нямат, а имат предпочитание, с двеста да се запишат за това предаване, тъй като това, което може вътре да ти се случи като опит и било то като борби или физическа подготовка, въобще това да си оставиш телефона за колкото може по дълго време, това в днешно време доста мъчно ще ни се случи.  Участието в действителност те връща в доста същинско чувство за живота -  това за мен е най-ценният урок от предаването, тъй като по този начин както в този момент оценявам една филия самун, по този начин не съм я ценял в никакъв случай. Мога да го кажа напълно отговорно. Може да прозвучи малко жестоко, само че сме малко " прасета " в всекидневието, тъй като сме пренаситени от всичко и когато видиш от какъв брой малко има потребност организмът, с цел да живееш обикновено, виждаш по една по друга призма нещата и ги цениш доста.
               

Разпознават ли те по улиците към този момент и какво ти споделят хората?

Разпознават ме по улиците непрекъснато, доста е занимателно и получавам всевъзможни мнения. Хората желаят да се снимат. Има и неща, които ме карат да се усещам леко необичайно, само че съм си дал равносметка, че влизайки в това предаване, това ще се случва. Напълно съм окей с това нещо, доста приятна сила чувствам, има и хейт - злобарите дано хейтят, нямам никакъв проблем с това, аз обичам да им наливам. Първо си похапвам, след това им наливам. Нека да се излива колкото може повече хейт. Изливайте го. Бъдете свободни.

Какво ти следва в този момент и би ли се пробвал в друго риалити предаване?

Отсега предстоят всевъзможни неща, отворен съм за всевъзможни оферти. Действам си нещата за личния бизнес. Отворен съм за всевъзможни нови провокации. Много е прелестно човек да излиза отвън зоната си на комфорт. Това може да донесе единствено позитиви. Има тествания, само че всеки би трябвало да се научи, че би трябвало да води персонални борби, да се подлага на тежки тествания, да бъде една по-добра версия на себе си. Бих взел участие в друго риалити предаване, по опция да няма в действителност толкоз апетит - бих бил доста благополучен. Преживяването е доста прелестно и да - бих взел участие.

Кой е твоят любимец за спечелването на Игрите?

Моят любимец е Валери. Мисля, че той и Гого са мощни кандидати, доста добре готови физически. Харесвам доста и Алекса  - момчето от Сърбия е един прелестен образец за това какъв войник би трябвало да бъдеш и по какъв начин би трябвало да се позиционираш в обществена среда и в очите му виждам един доста добър човек.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР