Още от късния комунизъм през прехода и до ден днешен

...
Още от късния комунизъм през прехода и до ден днешен
Коментари Харесай

Разликата между службите и мафията е размита, смята Радан Кънев

Още от късния комунизъм през прехода и до ден сегашен сред службите и мафията в България разликата е размита. Това разяснява пред Би Ти Ви зам.-председателят на ДСБ и някогашен народен представител Радан Кънев.

Междуетническите спорове като този в Асеновград, се разпалват от ченгета на ДАНС, сподели той и добави, че страната е проядена от мафията и няма действително правораздаване.

Той даде за образец и банкрута на КТБ. " Представители на ДАНС, която е измежду тежките виновници за този неуспех, не дадоха отговор има ли в банката техни сътрудници или не. Естествено че е имало, банката държеше парите на военната индустрия ", добави той. Като различен образец за овластяване на ДАНС Кънев посочи, че неин върховен чиновник през днешния ден е зам.-министърът, отговарящ за българското председателство на Европейски Съюз, а единственият непознат език, който знае, е съветският. Сайтът на председателството е насмешка, има версия единствено на български език, посочи Кънев.

Освен за ремонта на НДК не знаем нищо за българското председателство. Този съответен скандал го компрометира, уточни десният политик. Той назова спора Павлова - Боршош явен конфликт на котерии и изрази " тежки подозрения " за публичните поръчки към ремонтите на постройката.

" Затова приказваме за модела Кой. Има проблем с просмукването на вътрешни мафиотски и външни геополитически ползи. Трябва да гледаме ще се реформира ли прокуратурата, какво ще се случи във Висшия правосъден съвет, службите ще поведат ли същинска война с мафията, тъй като в случай че това стане, проблеми като Катуница и Асеновград няма да съществуват ", съобщи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР