Още от излизането си преди две години, очарователният платформър Cuphead

...
Още от излизането си преди две години, очарователният платформър Cuphead
Коментари Харесай

Забавиха излизането на следващото допълнение към Cuphead за 2020

Още от излизането си преди две години, очарователният платформър Cuphead стартира да получава постоянни обновления и допълнения, с което играта стана още по-привлекателна и занимателна. Следващото огромно допълнение за играта обаче ще се забави с още няколко месеца, разбираме от страниците на Xbox Wire и Studio MHDR.

„ Макар и в началото да анонсирахме 2019 като годината, в която да излезе експанжъна Delicious Last Course, наш най-голям приоритет е да се уверим, че това ново премеждие посреща високото равнище на качество и грижа, към което постоянно се стремим. Искаме да сме безусловно сигурни, че тази последваща част е вкъщи си в света на Cuphead и е цялостна с моменти, които ще изненадат и удовлетворят играчите “, написа Чад Мълденауър от Studio MHDR.



Следващото огромно допълнение към Cuphead ще донесе със себе си следващата порция ужасяващи босове и причудливи врагове и куп оръжия, с чиято помощ да ги поваляте в несвяст. И не на последно място, The Delicious Last Course ще ви показа и напълно новата героиня тук – девойка Бокал.

„ Не единствено, че ще се отличава с неповторим жанр на игра и качества, като да вземем за пример двойния скок, само че девойка Бокал ще може да бъде употребена на всеки един от островите, което ще ви разреши да преживеете истинския Cuphead по един напълно занимателен метод. Научихме толкоз доста за анимацията и фактически усъвършенствахме техниката си по време на работата по Cuphead, което ни разреши да подготвим някои в действителност щури и пакостливи моменти този път “, пишат от студиото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР