Още от древността се е смятало, че името, дадено на

...
Още от древността се е смятало, че името, дадено на
Коментари Харесай

Определя ли името съдбата ни?

Още от древността се е считало, че името, обещано на детето при раждането, оказва въздействие върху бъдещата му орис.

Руски учени настояват, че хората с идентични имена имат сходна орис. Например хората с името Александър умеят да реализират своето и са положителни ръководители. С невменяем и раздразним темперамент са носещите името Николай, а Петър е спокоен, добър и любезен, въпреки и огромен дебелоглав.

Ако ви се е роди щерка , не й давайте мъжко име като Алексaндра, Евгения, Валерия, тъй като носят тежки трептения, уверени са специалистите по тематиката.

Учителят Петър Дънов също споделя, че името на индивида значително дефинира ориста му. То не е просто поредност от гласни и съгласни звуци, а същинска стратегия, която се дава на индивида от момента на раждането му.
 име ThinkStock/Getty Images-->
Ако желаете детето ви да се радва на благополучие и обилие , целесъобразно е да се доверите на нумерологията.

Качествата на индивида се дефинират и от сезона , в който е роден.

Зимните хора са целеустремени и волеви. В работата реализират високи резултати , само че в персоналния живот ги чакат компликации.

Родените през пролетта са физически уязвими, егоистични и нерешителни. Те са най-талантливите хора, само че неувереността им пречи да станат водачи.

През лятото се раждат необятно скроени натури,  благородни и подготвени да рискуват. Трудолюбието им разрешава да доближат огромни професионални триумфи.
 бебе ThinkStock/Getty Images
Есенните хора са умерени, зрели и реалисти. Те дълго обмислят, преди да създадат нещо. Рядко имат спорове със фамилията си, обичат децата и животни.

Дали вярвате или не в това, обстоятелствата демонстрират, че връзка сред името на индивида и неговата орис съществува.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР