Още от древни времена хората използват амулети, за да се

...
Още от древни времена хората използват амулети, за да се
Коментари Харесай

Амулетите, с които да привлечете пари и късмет

Още от антични времена хората употребяват амулети, с цел да се предпазят от отрицателни резултати и да защищават здравето и силата си от външни похищения. Внасянето на шанс в живота също е значимо. Привличането на поддръжката на Висшите сили и подобряването на финансовото положение е освен допустимо, само че и належащо. За тази цел най-подходящи са ръчно направените талисмани.

Ето какво ще ви помогне да привлечете шанса и благосъстоянието в лятото на годината на Белия Вол.

Талисмани на благосъстоянието
 Жена стартира да носи това в джоба си и ЗАБОГАТЯ след седмици Жена стартира да носи това в джоба си и ЗАБОГАТЯ след седмици
Всеки от нас желае да разполага с задоволително средства, тъй че да може да си разреши всичко това, което желае да има. За съжалени...

Според източния календар актуалната година дава обещание да бъде сложна и цялостна с изненади. Подкрепата от признака на годината е изключително значима за тези, които възнамеряват да осъществят амбициозни проекти и да съумеят в своята област.

Амулети с китайски писмени знаци са подобаващи за привличане на благосъстояние. Достатъчно е единствено да отпечатате или напишете стремежи знак на ръка. Поставете го в портфейла си и мощната сила ще стартира да работи. Тези талисмани са най-ефективното средство за фън шуй техники.

Ако имате остаряла или измачкана банкнота, която не сте изхвърлили по някаква причина, използвайте я. Смята се, че парите с дребни недостатъци (дупки) носят благополучие и шанс. Поставете определената от вас монета в портфейла си и не я вадете. Много скоро талисманът ще стартира да работи.

Сребристи или златиста влакна
 Талисмани за обич Талисмани за обич
Всеки желае да изживее живота на взаимната обич в живота си. Дори оня, който не го признава, надълбоко в себе си го желае. Ако не сте изп...

Нишките са способни да притеглят благосъстояние. За да извършите ефикасен амулет, привличащ благосъстояние и шанс в годината на Вола, вземете шепа монети и сребърна или златна нишка. Оставете я за една нощ с парите, а на сутринта я увийте на малко топче към тях. Поставете готовата топка на насаме място вкъщи, оставете монета до нея. Този домакински амулет за финансово благоденствие задейства паричната сила.

Плетена дрънкулка в златисто или зелено

Достатъчно е да изплетете дрънкулка в златист или зелен цвят. Прикрепете я към портфейл или касичка, или я оставете на насаме място.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР