Още от 20 август, Huawei излиза с 3 атрактивни оферти

...
Още от 20 август, Huawei излиза с 3 атрактивни оферти
Коментари Харесай

Huawei предлага три ексклузивни оферти за новата учебна година

Още от 20 август, Huawei излиза с 3 атрактивни предложения за новата образователна година, покриващи богата гама от артикули на компанията - смарт телефони, таблети, смарт часовници и спортни музикални слушалки. Техните комбинации притеглят вниманието на учениците, търсещи огромни екрани, музика в придвижване, спортни аксесоари и дизайн, който им оказва помощ да изразят стила и настроението си. От друга страна, офертите са създадени по този начин, че да оферират отлична добавена стойност и съответствие цена/качество за родителите в този претрупан за финансите им интервал.
Започвайки от смарт телефоните, офертите покриват двата бестселъра на компанията в междинния клас - P30 lite и P smart Z, който идват с подарък спортни Bluetooth слушалки в неудържим червен или черен цвят и диамантено финиширана текстура. Изключително леки, с тегло едвам 5 грама за всяка слушалка, те възпроизвеждат първокачествен Hi-Fi тон, чиито богати баси се предават непосредствено на ухото. В стендбай режим батерията им устоя 10 дни, а времето на плейбек от 11 часа е повече от задоволително за малчуганите да се радват на своята музика постоянно, когато пожелаят. От своя страна P30 lite е извънредно мощен за класа си смарт телефон, който се оправя без проблем даже с натоварващи мобилни игри, с 6.15 " екран и 48-мегапикселова камера за фотоси, които могат умерено да се разпечатат като постери с размери над 2 метра. С P smart Z без никакъв разрез на екрана и изскачаща селфи камера от своя страна ще привлечете вниманието на всеки в учебно заведение. За търсачите на по-нестандартни цветове, P smart Z се предлага и в атрактивен маслено зелен цвят, който стои чудесно с решените в алено слушалки.
Когато приказваме за огромни екрани, игри и, несъмнено - учебно заведение, този на смарт телефона може въпреки всичко да не е задоволителен. Таблетите оферират едно по-различно преживяване във всяка възраст и подаръкът към тези, които изберат 10-инчовия Huawei T5 10, е автентичен калъф на компанията. Освен че го защищава от съпътстващите ученето завършения, той го трансформира в стилна кафяво-бежова директория.
Цветовете и изразяването на личния жанр е в основата и на предлагането за интензивно спортуващите. Huawei Watch GT, който се приема отлично от пазара във всичките си 4 дизайна, в този момент ще се продава с подарък втора каишка, с цел да имате 2 дизайна с една покупка. Освен благосъстоянието от функционалности, измежду които триатлон и следене на съня, Watch GT се отличава с рационална цена и с извънредно дълъг, от порядъка на седмици, живот на батерията.
Повече детайлности за промоциите, които важат от 20 август до 30 септември, може да намерите на формалния уебсайт consumer.huawei.com/bg/campaign/summer, както и при всички участващи сътрудници на Huawei - А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Техмарт, Зора и комерсиалната мрежа на Поликомп.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР