Още около два месеца и ще стане година откакто изгледахме

...
Още около два месеца и ще стане година откакто изгледахме
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън се завърща като секс терапевт

Още към два месеца и ще стане година откогато изгледахме на един мирис първия сезон на Sex Education . Сериалът в действителност си го бива, ето за какво се зарадвахме на новината, че ще бъде възобновен с втори сезон.
 Netflix, Sex Education, Джилиан Андерсън и ще има ли сериалът втори сезон
Ще забележим ли Джилиан Андерсън още веднъж като секс терапевт

Какво мисли Netflix по въпроса за втори сезон на Sex Education

Преди лятото да стартира стартираха и фотосите на въпросния сезон. Все още не знаем по кое време да го чакаме, само че бихме заложили парите си още веднъж на месец януари.

Предстои да разберем, а и чакаме филмов откъс. Докато това се случи можем да забележим първите публични фотоси от сезона, които бяха публикувани.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sex Education (@sexeducation) на Ное 11, 2019 в 7:00 PST

Шестте фотоси на героите, които могат да бъдат видени в поста нагоре, ни затвърждават две неща. Първото е, че сериалът ни е липсвал ужасно доста. Второто - Джилиан Андерсън продължава да бъде секси мамче.
 Джилиан Андерсън, Sex Education и кой е най-неловкият ѝ миг със секс сцена
Най-неловката секс история на Джилиан Андерсън

Подсказка - по време на филм е

От Entertainment Weekly разбираме, че във втория сезон ще забележим по какъв начин Отис (Ейса Бътърфилд) се пробва да балансира сред двете девойки, които харесва - Ола (Патриша Алисън) и Мейв (Ема Маки). Това си е много сложна задача, имайки поради, че формалното му гадже е Ола, а Мейв излиза с Джаксън (Кедар Уилямс-Стирлинг).

Тук би трябвало да се означи и напредъкът на Отис, тъй като при започване на сериала той изпитваше боязън от това да мастурбира, а в този момент придвижва " играта " на ново равнище.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sex Education (@sexeducation) на Ное 9, 2019 в 10:47 PST

Ерик (Нкути Гатва) пък ще има тежката задача да оказва помощ на най-хубавия си другар в този миг. Любовта не познава граници и ще събере още веднъж Якоб (Майкъл Персбранд) и Джейн (Джилиан Андерсън). Трябва да разберем и какво се е случило с Адам (Конър Свинделс) откакто беше пратен във военно учебно заведение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР