Още нямаме сензация. Има начални данни за утвърдено лекарство срещу

...
Още нямаме сензация. Има начални данни за утвърдено лекарство срещу
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров с нови подробности за лекарството срещу COVID-19

 " Още нямаме сензация. Има начални данни за одобрено лекарство против краста, което е познато от повече от 50 години и е одобрено от Американската организация по медикаментите (FDA). Това, което се вижда от научната литература е, че в действителност има извънредно положително деяние in vitro върху вирус, само че това не е задоволително, тъй като такова унищожително деяние in vitro имат и спирта и бензина ". Това разяснява кардиологът проф. Иво Петров в ефира на Нова тв по отношение на опциите лекарството " Ивермектин " евентуално да има сериозен резултат в лекуването на COVID-19, за което стана ясно преди два дни.

" Въпросът е, че този сътрудник би трябвало да бъде потвърден, че в задоволително добра централизация, се реализира в клетките и плазмата, т.е. в кръвта, тъй че да може да бъде сполучлив по отношение на вируса. Първоначалните изследвани върху мишки са положителни за вируса SARS, който е нагледно казано братовчед на COVID-19, за който в този момент също вървят поручвания върху мишки. FDA подтиква да се направи изследване измежду доброволци, а след това и с рандомизация ", сподели още проф. Петров.

Дали лекарството против краста може да бъде включено в листата на медикаментите с антивирусно деяние, които участват в клиничните управления в този момент, ще отнеме сред 3 и 6 месеца, с цел да има безапелационни данни, изясни проф. Петров. Единственият метод да се ползва на пациенти в този момент е, в случай че имат документално инофмирано единодушие от него и околните му и това е част от клинични изследване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР