Още няма заподозрян за разстрела на Мартин БожановСофийският градски съд

...
Още няма заподозрян за разстрела на Мартин БожановСофийският градски съд
Коментари Харесай

Търсят в телефона на Нотариуса връзки с магистрати

Още няма обвинен за разстрела на Мартин Божанов
Софийският градски съд е дал позволение на прокуратурата да се отворят двата телефона на Мартин Божанов-Нотариуса и да се извлече информация от тях. Целта е да се видят какви са последните му контакти, както и да се откри дали е правилно, че той е поддържал връзки с хора от правосъдната власт.

Мартин Божанов, който в никакъв случай не е бил нотариус, бе погубен с един патрон в главата в затворен комплекс в кв. “Горна баня ” в сряда вечерта. Според брачната половинка му Гергана Божанова сигналът до тел. 112 бил подаден с близо час забавяне, защото Божанов отишъл да купи вечеря. След като се забавил, тя погледнала на камерите и видяла тялото му да лежи до колата му.

Така се стигнало до забавянето на подаването на сигнала. Основните версии са, че Нотариуса е бил застигнат от патрон, с цел да му се затвори устата или от излъгани от него с парцели.

Министерство на вътрешните работи към момента няма обвинени за убийството. Иззети са записи от охранителни камери наоколо до комплекса в търсене на следи от стрелеца. Междувременно от Антикорупционния фонд обявиха, че имат информация, че Мартин Божанов е бил притежател на частен клуб, който бил покрай постройката на спецсъда, в който ходели и магистрати със специфични карти за достъп.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР