Още няма имена на министри, те ще бъдат тези, които

...
Още няма имена на министри, те ще бъдат тези, които
Коментари Харесай

Кирил Петков разкри кога ще бъдат предложени нови министри

Още няма имена на министри, те ще бъдат тези, които решим да ги сменим и това ще бъде съдружно решение. Това съобщи от Трявна министър председателят.

В момента, в който съберем болшинство от 121 депутати, незабавно ще предложим нови министри, посочи министър председателят, добави той.

Премиерът разгласи, че това би трябвало да се случи оптимално бързо и отхвърли информации да е подготвен да застава отпред на някое министерство. 

Най-важното е да намерим седем смели депутати, които поставят целта България пред всевъзможни подмолни, други или личностни обещания, добави той.

Петков разяснява и абсурда на границата.

" Учуден съм от Слави Трифонов какъв брой пъти повтори, че надали не нямал нищо общо, единствено дето без да го питат влиза в извинителен режим за границата. Съвпадна напълно с това, че най-сетне страната си върна контрола на границата, която се е движила от години от неразбираеми за мен субекти, сподели министър председателят.

В момента доста хора от сивия бранш губят доста средства и биха се радвали това държавно управление да го няма. В момента всички, които са крали до момента, рано или късно ще минат през прокуратурата. Това е група, която се чуди по какъв начин държавното управление да свърши всеки ден. Втората група от хора са свързани с газови облаги, които в този момент свършват. Тези хора също биха се радвали това държавно управление да го няма, добави още Петков, представен от БТВ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР