Още няколко милиметра и изходът щеше да е фатален казват

...
Още няколко милиметра и изходът щеше да е фатален казват
Коментари Харесай

България Изтръпна! Ножица Проби Главата На Дете!

" Още няколко милиметра и изходът щеше да е съдбовен " споделят лекарите от Спешното поделение на УМБАЛ Бургас.

Специален екип от медици е призован незабавно, с цел да вземе най-правилното решение по случая. Спешната интервенция е осъществена, откакто на детето са направени съответните проучвания и образна диагностика, написа Актуално. След бързата лекарска интервенция, дребният пациент е прокиснал няколко дни в болничното заведение и към този момент е в дома си.

" В цялата си над 30-годишна процедура не съм виждал сходна контузия. Оприличавам я на пострадване от военно време, каквито пострадвания в днешни дни са необичайност.

Острието на ножицата наподобява на копие, на щик. В хода на интервенцията то е извадено доста постепенно, кървенето е овладяно, наложи се и кръвопреливане ", споделя доктор Даниел Петков, който е направил интервенцията. Операцията е сполучливата с помощта на бързата реакция на медиците от Спешно поделение, УНГ и отделенията по детски заболявания. Уникалният случай ще бъде обект на разискване на медицински конгрес, а градинската ножица, чиято дължина е 70 сантиметра, ще бъде непокътната в отделението по УНГ в бургаската болница.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР