Още не са ясни мотивите му, но Георги е в

...
Още не са ясни мотивите му, но Георги е в
Коментари Харесай

Изтичат Смразяващи Разкрития! Телефоните На Жертвите От Нови Искър За Звънели, Убиецът Лъжел, Че Са На Погребение

Още не са ясни претекстовете му, само че Георги е в тежко психическо положение, настаняван е за лекуване два пъти - през 2015 и 2017 година, посочи прокурор Емилия Русинова.

" Първоначалните данни за лицето, което считаме за причинител, са че същият е воден през 2015, 2018 и 2019 година на обзор при психиатър. Няма данни обаче за същинско психологично заболяване, което да изключва вменяемостта. Нито прокуратурата, нито Министерство на вътрешните работи са били уведомявани за някакви произшествия с присъединяване на това лице. Няма заведени преписки и досъдебни производства. Няма данни за наркозависимост. Не сме изключили нито една версия ", сподели още тя.

По думите й данните са напълно първични, защото сигналът е получен в днешния ден.

" Не можем да твърдим с решителност по кое време е осъществено това четворно ликвидиране, защото към момента няма подготвени никакви съдебно-медицински експертизи. По първични данни можем да кажем, че то е осъществено с секира ", удостовери тези подозрения Русинова, като по този начин дефинитивно отхвърли догатките, че синът е употребявал служебния револвер на бащата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР