Още не са изминали и 3 седмици откакто Васил Терзиев

...
Още не са изминали и 3 седмици откакто Васил Терзиев
Коментари Харесай

Васил Терзиев го раздава тежкар, приема гостите си седнал

Още не са минали и 3 седмици откогато Васил Терзиев пое поста кмет на София и от " Московска " към този момент заприиждаха първите пикантни клюки за държанието на предприемача в новата му роля на градоначалник. Според настоящата клевета Ай Ти милионерът го раздавал извънредно тежкарски и посрещал гостите в кабинета си без да стане от креслото.

Независимо дали при него влиза дама, сътрудник, всесилен предприемач или политически помощник, Терзиев не се помръдвал от мястото си, с цел да посрещне госта, а поздравявал единствено с императорско кимване с глава. Докато посетителите му били принудени да стоят прави в подножието на " трона ".

Поведението на Терзиев не е чак толкоз шокиращо, само че било в ослепителен прорез с досегашните порядки в кметството. Предшественичката на Васил - Йорданка Фандъкова, като жена от народа, постоянно скачала и единствено дето сама не правела кафе на гостите.

Злите езици припомнят, че сходно държание провокира преди година и половина интернационален скандал. Тогава турският президент Реджеп Ердоган предложения Шарл Мишел да седне на среща с управлението на Европейски Съюз, а Урсула фон дер Лайен остави да стои права като осъдена.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР