Още не е изминал и месец от пускането на втория

...
Още не е изминал и месец от пускането на втория
Коментари Харесай

Приключи ли секс образованието на Джилиан Андерсън

Още не е минал и месец от стартирането на втория сезон на Sex Education и Netflix към този момент ни зарадваха с новината, че ще има и трети сезон.
 Sex Education, Netflix, Джилиан Андерсън и първи взор към втория сезон на сериала
Джилиан Андерсън се завърща като секс терапевт

Първи взор към втори сезон на Sex Education

Втори доразви историята и видяхме по какъв начин Отис (Ейза Бътъфилд) преоткри тялото си и нещата, които може да прави с него. На моменти даже прекаляваше, което сътвори и известни проблеми с приятелката му Ола (Патриша Алисън). Доста комплицирано стана и когато Мейв (Ема Маки) се върна назад в живота му.

Около Ерик (Нкути Гатва) също е забавно, тъй като от цялостен новобранец, какъвто беше в първи сезон, в този момент се оказа с сред две момчета - Адам (Конър Свинделс) и Реми (Сами Оутабали).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sex Education (@sexeducation) на Фев 8, 2020 в 3:45 PST

Новата работа на Джийн (Джилиан Андерсън) в учебното заведение на Отис пък също докара със себе си някои забавни моменти.

Според Netflix, първият сезон на Sex Education е бил гледан от 40 милиона семейства за първите четири седмици от стартирането си, с което се подрежда измежду най-гледаните сериали на стрийминг платформата, написа Variety.
 Sex Education, Netflix и първият филмов откъс на втори сезон на сериала
Джилиан Андерсън възобновява секс образованието

Очакваме го с неспокойствие

Разбира се, все още не знаем какво да чакаме от третия сезон, само че от видеото, с което беше разгласен, се загатва, че към Ерик и Адам ще продължи да бъде забавно. Нашите упования са третият сезон да види бял свят през януари 2021 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР