Още на CES, Samsung ни демонстрира своя телевизор Q9S 8K,

...
Още на CES, Samsung ни демонстрира своя телевизор Q9S 8K,
Коментари Харесай

Samsung анонсира 8K QLED телевизор, който реално може да си купите

Още на CES, Samsung ни показва своя тв приемник Q9S 8K , който употребява изкуствен интелект, с цел да подвига резолюцията на наличието до 8К. Сега на IFA компанията разкри първия си 8K QLED тв приемник, който действително ще бъде наличен за покупка: Q900FN.
Той се отхвърля от по-футуристичния дизайн на концепцията за сметка на нещо по-традиционно, само че употребява доста от към този момент посочените функционалности, в това число AI ъпскейлинг до 8К и действителна 8К резолюция за съвместимо наличие. Samsung твърди още, че моделът има върхова бляскавост от 4000 нита, както и поддръжка на HDR10+ стандарта, който може да усъвършенства наличие в придвижване.

Освен тези нововъведения ще откриете и множеството от актуалните QLED функционалности на Samsung, като да вземем за пример опцията за автоматизирано различаване на свързани устройства; една-единствена оптична кабелна връзка, която ръководи входове за зареждане и видео; и режим на околната среда , който разрешава апаратът да се слее в стената ви, както и да се демонстрират неща като вести, фотоси и времето на заден декор.

Както нормално Samsung няма цена или наличност за Q900FN, само че най-малко неповторимият модеб е една крачка по-близо до това да е действителност, в сравнение с последния 8K TV.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР