Още миналата година, когато президентът на Marvel Studios Кевин Файги

...
Още миналата година, когато президентът на Marvel Studios Кевин Файги
Коментари Харесай

Ето го и първият сериал на Marvel

Още предходната година, когато президентът на Marvel Studios Кевин Файги разгласи, че с помощта на Disney+ ще забележим и сериали, свързани с киновселената на Marvel, бяхме ужасно разчувствани.
 Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel
Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ потегля тази есен и ни е подготвила доста изненади

WandaVision беше част от първата порция оповестени заглавия и точно този сериал се очакваше да дебютира първи. Заради пандемията обаче се отвориха доста неясноти и, напълно обикновено, от студиото не споделяха нищо.

Вчера, 20 септември, обаче взеха решение да пуснат филмов откъс на WandaVision, което ни пристигна като гръм от ясно небе (но по хубавия начин). Честно казано, за нас това е по-скоро тийзър, тъй като от него безусловно не се схваща съвсем нищо. Дори сме по-объркани от първолак на 15 септември.
 Снимка 497079

Единственото ясно нещо е, че част от дейностите ще се развиват след тези в " Отмъстителите: Война до безкрайност " (ако не и всички), тъй като се схваща, че Вижън (Пол Бетани) е мъртъв (помним по какъв начин Танос (Джош Бролин) взе камъка от главата му).
 Супербоул 2020, WandaVision, Loki,
Големите изненади на Marvel и Супербоул 2020

Трейлърите валят като снега, който ни липсва

Но не напълно, тъй като си наподобява много жив и с Уанда (Елизабет Олсен) живеят щастливо. В един миг обаче схващат и че нищо не е такова, каквото наподобява...

В момента в главите ни се въртят един куп въпроси, тъй като в действителност нищо не разбираме от видяното. Но пък май и това е задачата, тъй като ползата ни се повиши най-малко двойно.
 Снимка 497080

И да, имаме някакви хрумвания за протичащото се, само че на този стадий избираме да си ги запазим за нас, тъй като са в областта на догадките.

Все още не е ясно по кое време ще забележим WandaVision в Disney+, като първичните упования бяха това да се случи към края на 2020 година Нищо чудно обаче да изчакаме до 2021 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР