Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на

...
Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на
Коментари Харесай

Кристен Стюарт: „Казаха ми да не държа приятелката си за ръка на публично място“

Още когато звездата на Кристен изгря с ролята й на Бела в „ Здрач “, а любовта сред нея и екранния й сътрудник Робърт Патинсън се придвижи отвън снимачната площадка, персоналният й свят стана по-интересен за медиите, в сравнение с кариерата й. Въпреки това обаче двамата отказваха да приказват обществено за връзката си. Когато се разделиха през 2013 година, името на Стюарт стартира да се свързва с модела Стела Максуел и изпълнителката Сейнт Винсент, което я направи още по-дискретна по отношение на избора й на сътрудник.



Наскоро в изявление за Harper's Bazaar UK, звездата от новата версия на „ Ангелите на Чарли “ сподели, че не желае да дефинира своята половост, само че и искрено съобщи по какъв начин всичко това се отразява на кариерата й. „ Казаха ми да не държа приятелката си за ръка на обществено място, в случай че желая да вземам участие във филм на Marvel ”, споделя Кристен и до през днешния ден отхвърля да работи с хора, които й слагат такива условия, макар че в този момент се връща с усмивка към този спомен. Още повече че сега се случва тъкмо противоположното – точно неопределената й половост провокира интереса на тези, които желаят да вършат филми на тази тематика.

29-годишната актриса прави оценка това, че младежите се въздържат от слагането на етикети. Нещо, което самата тя прави. „ Мисля, че всички сме стигнали досега, в който сме станали изцяло неопределени. И това в действителност е прелестно нещо. “

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР