Още когато видяхме първия трейлър на Жокера знаехме, че този

...
Още когато видяхме първия трейлър на Жокера знаехме, че този
Коментари Харесай

Ще има ли Жокера продължение

Още когато видяхме първия филмов откъс на " Жокера " знаехме, че този филм ще ни хареса доста, тъй като си личеше, че е доста по-различен от това, което сме привикнали да гледаме в последно време.

" Жокера " влезе в историята

Може би най-подценяваният филм тази година натри носа на всички

И е повече от ясно, че излязохме с жокерска усмивка от киното. В момента тази усмивка още веднъж се настанява на лицата ни, тъй като източници на The Hollywood Reporter настояват, че Warner Bros. са дали зелена светлина за " Жокера 2 ".

Тод Филипс още веднъж ще режисира и дружно със Скот Силвър ще напишат сюжета за кино лентата. Към момента не е доказано, само че се чака Хоакин Финикс да се завърне в ролята на Артър Флек.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Joker Movie (@jokermovie) на Окт 13, 2019 в 3:26 PDT

Според източници на изданието, за " Жокера " Филипс ще получи внушителните 100 милиона $. Това е по този начин, тъй като се е договорил авансово със студиото и се е отказал от предплатено заплащане в подмяна на по-голям % от приходите. А те към този момент надвишават 1 милиард $.

Другата огромна вест е, че Тод Филипс се е договорил с Warner Bros. да му бъде поверен още един герои от вселената на DC, чиято история да разгърне по сходство на Жокера.

Милионите, които Хоакин Финикс е получил за " Жокера "

Да си Жокера не е елементарно

Режисьорът е желал да направи цяла галактика от злодеи на DC, само че на този стадий му е провиснал единствено един. Към момента се счита, че Филипс ще може да избира сред Дарксейд и Лекс Лутър .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР