Още когато преди няколко години получих първата си , бях

...
Още когато преди няколко години получих първата си , бях
Коментари Харесай

30 начина да използваме термалната вода

Още когато преди няколко години получих първата си, бях сигурна, че е нещо, което постоянно ще имам подръка. Затова постоянно се веселя на дребните и компактни опаковки, които непрекъснато нося в чантата си (особено през лятото), а за у дома се доставям с по-голяма, фамилна, тъй като всички у дома могат да я употребяват.

Термалната вода е известна със своите успокояващи, антииритативни и омекотяващи свойства. Точно по тази причина освен е част от формулите на продуктите на френската козметика, само че и се предлага независимо, с цел да можем да се възползваме оптимално от прелестното й деяние. И в случай че още се чудите по какъв начин и за какво тъкмо ви е нужна, ето 30 метода, с които да й намерите приложение.
               
на Окт 9, 2020 в 3:56 PDT

Сутрин – още след измиването на лицето или неговото разчистване (ако употребявате измиващ гел) – можете да впръскате от нея, с цел да омекотите в допълнение кожата, преди да нанесете хидратиращ артикул.

Как да я употребявате? Впръсквате фина бликам, оставяте да подейства 2 – 3 минути и нежно подсушавате с забрадка или памучен тампон. После можете да пристъпите към грима , без да нанасяте основа.

В офиса можете да я употребявате, в случай че усетите някакъв дискомфорт (знам по какъв начин от време на време климатиците изсушават в допълнение въздуха), като с няколко напръсквания от термалната вода в работните паузи ще си върнете комфорта.

Ако ви следва среща измежду работа и би трябвало да рифрешнете грима си , можете да я употребявате за неговото фиксиране.

Можете да я употребявате след разнообразни козметични процедури – откакто е третирана кожата освен по лицето, само че и по тялото.

Ако сте в придвижване , можете да се   възползвате от   нейната помощ, тъй като от време на време при промяната на ситуацията (особено при по-голяма температурна разлика) кожата може да изпита дискомфорт, а термалната вода ще я успокои. 

Термалната вода успокоява зачервяванията по лицето и може да бъде подобаващ допълващ артикул при други раздразнения по кожата като по-изразена сухота да вземем за пример.

И в случай че през лятото наложително носим термална вода на Avène  в плажната си чанта, тъй като ни оказва помощ да се освежим край брега на морето, а и успокоява раздразненията след излагане на слънце , то през зимата се възползваме от нейните антииритативни и омекотяващи свойства с помощта на непрекъснатия й минерален състав и неповторимата микрофлора.

През студените месеци можете да употребявате термалната вода в композиция с другите козметични артикули за лице. 
               
на Сеп 16, 2020 в 4:55 PDT

Но по какъв начин още можем да я използваме вкъщи? Със сигурност работи доста добре на кожата след почистването на лицето вечер, след ексфолиране , след потребление на маска , както и  след епилация .

Можете да употребявате термалната вода и единствено за избрани зони , които имат потребност от усмиряване или омекотяване.

Ако обичате да си взимате дълга вана или да си вършиме разнообразни SPA ритуали вкъщи , можете да включите към останалите артикули и термалната вода, която в допълнение ще омекоти кожата.

Ако спортувате , наложително си носете и термална вода, тъй като можете да я ползвате по време или след тренировката си като ободрителен жест към кожата, без значение дали я вършиме вкъщи, навън или в зала.

Термалната вода е незаместим съдружник и при пътешестване , изключително в самолета, където кожата постоянно изпитва дискомфорт, изключително при по-дълъг полет. Но накъдето и да поемете, носете си една в чантата!

При преходи в планината също ще ви е потребна, с цел да се освежите под мощното слънце, а в последно време май от ден на ден ги преоткриваме, нали.

Мъжете също могат да употребяват термалната вода – както след бръснене , по този начин и за усмиряване на кожата . Могат да имат една в сака за след подготовка , а сигурно им подшушнете, че би трябвало да държат една дребна опаковка в колата си . За всеки случай.

Нейните изключителни свойства работят удобно и при зачервяване на бебешкото седалище , като  за разходките на открито с малчуганите също се въоръжете с една дребна термална вода, тъй като тя незабавно ще успокои кожата , в случай че слънцето е по-силно или времето е по-студено и прохладно.
               
на Апр 28, 2020 в 12:13 PDT

 

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР