Още едно шампионско дебри ще украси галавечерта Боксов сблъсък 3.

...
Още едно шампионско дебри ще украси галавечерта Боксов сблъсък 3.
Коментари Харесай

Шампионско дерби на Боксов сблъсък 3

Още едно шампионско глъбини ще украси галавечерта " Боксов конфликт 3 ". Борислав Велев - Рой се изправя против Красимир Василев в 3-рундов мач от полусредна категория. Двубоят е част от шоуто, което ще се организира на 19 октомври в зала " Никола Петров " в Горна Оряховица.
Борислав Велев е едвам на 20 години, само че не стопира да впечатлява със своите изяви. Бившият първенец на България при дилетантите има 5 победи от 5 мача при експертите. Всичките са с нокаут.
23-годишният бургазлия Красимир Василев също е печелил златен орден от държавен шампионат. Той ще направи своя професионален дебют и ще се опита да тръгне по стъпките на одобрени експерти от морския град като Спас Генов и Милен Паунов.
В главния мач на " Боксов конфликт 3 " Борислав Иванов - Яйцето и Евгени Борисов - Роки се заканиха, че не създадат борба, която ще се помни с години. Те ще играят 8 рунда в категория до 73,5 кг. Непобеденият великотърновец Здарвко Попов ще боксира с опитния Трайчо Борисов. Мачът още веднъж е в четири рунда. Йосиф Панов - Пепелянката ще има за съперник Радослав Митев - Джоко. Доста здрава борба се обрисува сред Илиян Марков - Светкавицата и Ангел Емилов - Геле. Григор Саруханян ще има за противник украинеца Валентин Сборжек.
Боксов конфликт 3 се провежда от БК „ Горна Оряховица “ с президент Анастас Начев и съдействието н Алексеев промоушънс. Шоуто ще се организира под надзора на Българския професионален боксов съюз.
Останалите двойки са:
Таяр Мехмед (83 кг) - Емил Емилов
Константин Александров - Руснака (78 кг) - Иво Кръстев - Дивака
Веселин Марков (64,5 кг) - Самуил Димитров
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР