Още едно sci-fi заглавие на 5pb ще направи своята премиера

...
Още едно sci-fi заглавие на 5pb ще направи своята премиера
Коментари Харесай

Анонс на премиерната дата на Chaos;Child


Още едно sci-fi заглавие на 5pb ще направи своята премиера в Steam. От студиото оповестиха, че хитовата Chaos;Child излиза идната седмица, на 22-ри в магазина на Valve. Играта към този момент излезе за PS4 и Vita. Заедно с понижението, което важи за първата седмица след излизането на играта, 5pb ще обезпечат и цифрова версия на саундтрака на Chaos;Child.

„ Изминали са шест години, откогато голямото земетресение срина Шибуя А в този момент, през октомври 2015, до момента в който проверява скорошните убийства, Такуни Мияширо осъзнава ужасяващата истина. Тези убийства са завръщането на серия от закононарушения, които смущаваха града преди шест години. И по същото време, хора, наричани гигаломаниаци със качествата да вършат нереалното действително, стартират да се пробуждат “, гласи анонса на образния разказ.

Излязла в края на предходната година, играта получи най-вече позитивни оценки и ревюта, които акцентираха като достолепия методите, по които беше предадена историята.

„ Като човек, харесал Chaos;Head, в действителност ми се искаше доста, доста да харесам Chaos;Child. И има набор от неща, които одобрявам в играта: героите са занимателни, основната тайнственост е увлекателна и равнището на кръв, въпреки и да не е предопределена за изтънчени души, може умерено да се приравни на филм на Сион Соно (покварен и чалнат, само че не напълно безвкусен) “, гласи част от ревюто на играта на RPG Fan, които въпреки всичко показват рецензия към скучната на моменти и прекомерно дълга история, които считат, че Chaos;Child въпреки всичко ще се хареса на най-верните почитатели на Science Adventure поредицата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР