Още едно признание за добре свършената работа от страна на

...
Още едно признание за добре свършената работа от страна на
Коментари Харесай

Hellblade достигна един милион продадени копия

Още едно самопризнание за добре свършената работа от страна на студиото.
Ninja Theory разгласи в Twitter, че Hellblade: Senua’s Sacrifice е достигнала един милион продадени копия за всички платформи. „ #Hellblade преди малко стигна един милион продадени копия за #Xbox, #PS4, #PC. Благодарим за вашата поддръжка! ”, написаха от студиото в обществената мрежа, напомняйки, че Hellblade е част от лятната ликвидация в Steam, която тече сега и цената ѝ е понижена с 40%.

Hellblade, определяна от нейните създатели като „ инди-ААА “ се оказа страховит триумф за Ninja Theory (DmC: Devil May Cry, Heavenly Sword, Enslaved), освен финансово. Играта разкрива историята на Сенюа и с изключение на със своя сюжет, визия, саунд и играта на основната актриса Мелиса Юргенс, Hellblade преглежда тематиката за проблемите на хората с ментални проблеми и всекидневната им битка с тях. Главният дизайнер на играта, Тамим Антониадис и неговия екип, употребяват помощта на специалисти и психолози, както и на хора наранени от този жанр разстройства, с цел да предадат своите послания на публиката.

Последният триумф за Ninja Theory пристигна напълно скоро – по време на Е3 2018, когато стана ясно, че студиото към този момент ще е част от Microsoft и портфолито им от първостепенни игрови студиа.

Понастоящем студиото към този момент работи по своята последваща игра, за която не знаем нищо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР