"Още едно парченце от големия пъзел е сложено на своето

...
"Още едно парченце от големия пъзел е сложено на своето
Коментари Харесай

Голяма награда за Иван Донев в Холандия - slava.bg

"Още едно късче от огромния пъзел е поставено на своето място. " Това написа в своя фейсбук профил дизайнерът Иван Донев. А мотивът е следващата премия Excellent award Salonè della Moda, която получи - този път за новаторски дизайн.

Мястото: огромното ревю на първокласни артикули и услуги в Ротердам Exellent, разгърнато в изложбения център на града, с присъединяване на над 150 холандски и интернационалните компании. Луксозни услуги, мебели, аксоари, тъкани, мода, яхти и коли, хиляди гости и едно красиво фешън шоу на Иван Донев за начало на Exellent- по този начин стартира тридневното ревю.

Сдържаната и хладно учтива холандска аудитория не спести аплодисментите си и възхищението си от това фешън шоу. Специално за ревюто дизайнерът е направил своята сбирка Sacura, която сподели в естетика с облекла, въодушевени от картини на Джаксън Полак и облекла от сбирката си Red Carpet. Поканата да показа творенията си от уредниците не е инцидентна и не всеки може да я получи. Работата "зад кадър " на това фешън шоу включва и неуморните старания на един сериозен екип, отпред с Джери Лаксембърг, продуцент, и Аурора Котева - моторите на Salonè della Moda.

А тази премия в действителност е следващото късче в пъзела от над 20 награди, получени в разнообразни точки на света - Съединени американски щати, Италия, Индия, Египет, Дубай, Турция... (В Съединени американски щати да вземем за пример Донев получи Оскар за мода за най-хубав международен дизайнер.) Последната премия съпътства признанието и високата оценка на облеклата, която Иван Донев показва към този момент повече от седем години откакто приключва Академията за висша мода Кoefia във Рим.

Пресата там го назовава "осиновеното дете на италианската мода ", тъй като Донев работи и живее през огромна част от годината в Рим, а и облеклата му носят дискретния разкош и сексапила на Made in Italy. Част от облеклата за стилното шоу в Ротердам пристигнаха особено от бутика в Милано, в който наред с облекла на международно известни дизайнери се продават и облекла на нашия дизайнер.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР