Още едно от събитията в Пловдив се обединява в помощ

...
Още едно от събитията в Пловдив се обединява в помощ
Коментари Харесай

Симона Загорова и Невена Пейкова пеят в помощ на Боян

Още едно от събитията в Пловдив се сплотява в помощ на болния от левкeмия Боян Бонев. От 19 до 21 октомври ще се организира 11-ият конкурс за детско-юношеско творчество, проведен от ДВФ „ Омайниче ” и Военния клуб.

Тази година всички участващи в събитието драговолно се включват в идеята с желанието да оказват помощ на Боян. Ще пеят младите български реализатори Невена Пейкова, Симона Загорова, Мирослава Тодорова, Любомира Чомакова, Пепи Драгоева, ДВФ „ Омайниче ” и другари. На няколко пункта във Военния клуб ще бъдат сложени кутии за дарения.

„ През юли, по време на стажа си в Женева, бях диагностициран с остра лимфобластна левкемия. Започнах лекуване и след един месец се оказа, че би трябвало да се премине към трансплантация на костен мозък в чужбина. Тази процедура е непостижима финансово за моето семейство и ви апелирам за вашето подпомагане. Моето предпочитание е да се изцелявам и да продължа образованието си допустимо най-скоро, с цел да мога да допринеса за развиването на света, като работя в областта на машинното образование (machinelearning), и в частност конволюционните невронни мрежи (convolutionalneuralnetworks). Те се занимават с проучването на забавни модели върху изображения, като да вземем за пример B- и T-клетки при левкемията, което би помогнало за по-лесното диагностициране на хора в моето положение ", споделя самият Боян.

Банкова сметка за събиране на средства
Боян Иванов Бонев
Банка ДСК-ЕАД
EURO
IBAN BG61STSA93000025577504

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР