Още едно от лицата на спортната редакция в Би Ти

...
Още едно от лицата на спортната редакция в Би Ти
Коментари Харесай

Скандал в Би Ти Ви! Николета изгонила футболния коментатор Данчо Стълбата

Още едно от лицата на спортната редакция в Би Ти Ви е навън от малкия екран, научи HotArena.

Футболни тя коментатор Йордан Георгиев, прочут още като Данчо Стълбата е бил натирен от по-рано този месец.
Под сурдинка се приказва, че в основата на изгонването стои неговата колежка Николета Маданска. Тя се води сякаш кореспондент в спорта, само че коли и беси в малкия екран. Причината – Маданска живее на фамилни начала с шефа на новините и спорта Венелин Петков. И както такава си разрешавала да кадрува в малкия екран.

Коментаторът, който е наследник на фамозния радио-водещ на предаването „ Музикална стълбица “ Йордан Георгиев и носи неговия прякор Стълбицата бил привикан от Петков и Маданска доскоро повече от седмица. Обяснили му, че повече нямат потребност от него и ще търсят по „ мултифункционални “ водещи. Което пък втрещило Георгиев, който е по едно и също време кореспондент, водещ и коментатор. Притиснат до стената Стълбата си събрал багажа и към този момент не е в Би Ти Ви. От там разкриват, че Георгиев си е навлякъл гнева на Маданска като споделил,ч е тя е нещо като ЮЛичен състав “. Уволнява и назначава който си желае.

„ Не че е неистина, само че Николета не прости сходни произволи ". Така новият сезон в Шампионската лига ще стартира без Данчо. В малкия екран към този момент всичко живо треперело да не си навлече гнева на Николета Маданска. Говори се, че по нейно разпореждане скоро изгърмяла една от гримьорките. Причината била, че занесла обичаната жълта рокля на водещата на химическо почистване, без да я предизвести.

„ Никой не може да бъде сигурен, че няма да изхвърчи ей по този начин, за нищо. Венелин Петков извършва всичките й нареждания, колкото и безумни да бъдат “, мърморят недоволни от личния състав на малкия екран.

Преди време поради нея от малкия екран изхвърчаха коментаторите Алекси Сокачев и Васил Делов, напомня „ Уикенд “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР