Още едно кралско бебе се роди във Великобритания. Става въпрос

...
Още едно кралско бебе се роди във Великобритания. Става въпрос
Коментари Харесай

Още едно кралско бебе: Елизабет Втора със седмо правнуче

Още едно кралско бебе се роди във Англия. Става въпрос за седмото правнуче на кралица Елизабет Втора. Нейната внучка Зара Тиндъл, дъщерята на английската принцеса Ана, роди второто си дете - момиченце, заяви Reuters.

Новината е обявена от Бъкингамския замък. Момиченцето се е родило на 18-и юни, само че през днешния ден се разгласи появяването й. Бебето е проплакало в болничното заведение в Страуд, Западна Англия. Дъщерята на Зара тежи 4,2 кг. Името на бебето ще бъде обявено в допълнение.

"Кралицата, брачният партньор й принц Филип и майката на Зара - принцеса Ана, единствената щерка на монарха, се радват доста на новината ", написа в известието от Двореца.

Втората щерка на Зара Тиндъл е 19-а по ред за заместничество на престола. Зара е омъжена за ръгбиста Майк Тиндъл. Тя роди първото им дете Мия Грейс през януари 2014 година

През 2016 година обаче направи импровизиран аборт. Зара е на 36 години. Тя има сребърен орден по езда от Олимпийските игри през 2012 година

Само преди два месеца се роди шестото правнуче на кралица Елизабет Втора - принц Луи, третото дете на внука й принц Уилям и брачната половинка му Катрин. Принц Луи е пети за заместничество на английския престол.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР