Още едно емблематично предаване бе свалено от ефира на БНТ. Вечерното

...
Още едно емблематично предаване бе свалено от ефира на БНТ. Вечерното
Коментари Харесай

Емблематична водеща на БНТ: Бях в болница, с опасност за живота

Още едно емблематично предаване бе свалено от ефира на Българска национална телевизия. Вечерното шоу " Нощни птици " изчезна от програмата на Канал 1, което пък докара до извънредно тежко здравословно положение на водещата и създател на предаването Искра Ангелова. След кратък престой в болница тя написа прочувствен пост във Facebook, с който заяви, че промените, настъпили в живота й, я докарват до здравословен провал. 





Ангелова добави, че не желае да се спекулира със положението й и към този момент се оправя.  " Всеки ден някой ме пита къде сме. За страдание предаването " Нощни птици " беше спряно от новия общоприет шеф на Българска национална телевизия без никакво пояснение, а то беше едно от най-гледаните (рейтингови), срамно евтини и извънредно положителни дългогодишни излъчвания на малкия екран. Тъй като аз го измислях, проведох, пишех, инсталирах и водех - съм го приела доста персонално и съм била в болница с заплаха за живота. Но в този момент се оправям и считам да продължим. Не съм спекулирала с тематиката, тъй като не желая да бъда жертва, а честен победител ", написа Ангелова в обява в страницата на предаването. 





Макар да получават премия на Съюза на българските публицисти за специфичен принос в публицистиката, културното предаване " Нощни птици " остава без ефирен дом. Искра призна, че към момента от родните национални и кабелни малките екрани мълчат и никой не е отправил покана към екипа. Журналистката е безапелационна, че няма да се откаже и ще възобнови предаването си. 

" Измислила съм го! Искам да стартираме да го вършим онлайн от столичен клуб (имаме предложения), променено и още по-истинско, с аудитория. И да го излъчваме онлайн, до момента в който чакаме да се появи задоволително професионална, добра и свободна духом телевизия, която да ни цени и заслужава. ", споделя проектите си Ангелова.

Единственият проблем пред нея и екипа й са неналичието на средства. Те се нуждаят незабавно от спонсор, които да закрепят неголемия бюджет за сходно предаване. Само за ден след обявата на журналистката, тя е споделена над 300 пъти, което й дава вяра, пише  " България през днешния ден ".



bgdnes.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР