Още една звездичка ще се появи на бургаското небе. Днес

...
Още една звездичка ще се появи на бургаското небе. Днес
Коментари Харесай

Красивият ангел Теди ни напусна само няколко дни след тежка диагноза

Още една звездичка ще се появи на бургаското небе. Днес ни напусна 23-годишната хубавица Теодора Пенева, оповестява Флагман.бг. Социалните мрежи почерняха от тъга. Близки и другари на девойката скърбят за загубата на слънчевото момиче.

Точно на рождения й ден на 16 февруари на Теди й прилошава, припада и я одобряват в болница. Минути след хоспитализацията и обзор на скенер излиза наяве, че момичето има недоброкачествен израстък в мозъка.

Резултатите демонстрират, че ракът се е популяризирал и е разял огромна част близките тъкани. Тъй като здравословното й положение се е влошило, лекарите не съумяват да я качат на хеликоптера за превозване. В бургаската болница идва най-хубавият екип от столични експерти. За страдание, след интервенцията Теди изпада в дълбока кома и мозъчна гибел.

Само за няколко дни откакто научава тежката диагноза, момичето умираа. Приятелите й споделят, че е била доста лъчезарна и възпитана госпожица. Учила е във Великотърновския университет " Св.св. Кирил и Методий ". Имала си е сериозен другар и е било едно щастливо момиче. Нямало е никаква признаци да страда от някакво заболяване. Погребението ще бъде на 13 март в 12:00 ч. в Гробищен парк-Бургас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР