Още една възможност за изява за младите фотографи от Разград

...
Още една възможност за изява за младите фотографи от Разград
Коментари Харесай

Започва 14-тото издание на фотоконкурса „Живата природа“

Още една опция за изява за младите фотографи от Разград и района.

Започва 14-тото издание на фотоконкурса на тематика „ Живата природа “. Той се провежда от ЦПЛР Център за ученическо, техническо и научно творчество-Разград със съдействието на отдел „ Опазване на околната среда “ в Община Разград. Тази година състезанието е отдаден на 25-годишнината на екологичната самодейност „ Еколято “, която има за цел да образува отговорно отношение към заобикалящата ни среда. Именно на откриването на общинската екоинициатива „ Еколято-2022 “ през юли ще бъдат оповестени отличените в състезанието произведения.

Фотоконкурсът се организира в две посоки: „ Красотата на природата “ и „ Нашите другари – животните “, всеки участник може да се включи с до 3 фотоси във всяко от двете посоки. Целите на проявата са: да се покаже хубостта на природата, забелязана през фотообектива от младите участници; да се даде опция на учениците да изразят своето отношение към фотографията и хубостта на природата; да се подтиква креативното мислене и изявата на децата и младежите.

В състезанието могат да вземат участие възпитаници от 1 до 12 клас, разпределени в три възрастови групи: 1-4 клас, 5-8 клас, 9-12 клас.

Снимките за присъединяване се одобряват до 15 юни 2022 година на e-mail:. Фотосите би трябвало да бъдат в цифров JPG формат, размерът на файловете не би трябвало да е не по-малък от 1 MB и не по-голям от 20 MB. Творбите би трябвало да бъдат съпроводени от следната информация: име на фотографията, трите имена на участника, клас, учебно заведение и началник, прецизен адрес и телефон.

Целият правилник на състезанието може да видите на интернет страницата на Община Разград в секцията на ЦУТНТ:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР