Още една секси половинка ще събира погледите на мачовете в

...
Още една секси половинка ще събира погледите на мачовете в
Коментари Харесай

Вратарят на ЦСКА върти любов с инстаграм модел

Още една секси половинка ще събира погледите на мачовете в Първа лига от идващия сезон. Вратарят на новака в елита ЦСКА 1948 Даниел Наумов от известно време върти обич с известна инстаграм моделка, видя HotArena.

Дамата на сърцето на младежкия национал е Вероника Иванова. Тя е част от единствената българска инстаграм фешън организация. Нейни колежки там са редица известни дами – фолкзвездите Емануела и Ария, моделките Нора Недкова, Теодара Мудеева, Дениз Хайрула, Жанет Осипова, Благовеста Бонбонова и Адриана Тюркмен, актрисата Елен Колева. Благодарение на изявите си като инфлуенсър Вероника е обиколила не една и две екзотични дестинации.

Стражът на младежкия народен тим и красивата моделка са дружно от няколко месеца, само че рядко се демонстрират дружно. Връзката им стартира преди Нова година и става все по-сериозна. " Моето момиче " , написа Наумов под една от дребното им общи фотоси в обществените мрежи. На нея двамата са театралничили по време на сантиментална почивка в Милано в края на 2019 година. По време на карантината поради ковид двамата са неразделни. " Да бъда с теб всеки ден. .. Нищо повече не ми би трябвало ", обрисува връзките им Вероника.

Тя съвсем постоянно е и на трибуните, с цел да поддържа обичания си по време на мачовете на ЦСКА 1948. Интересен факт е, че е добра позната с половинката на звездата на другото ЦСКА Али Соу - Габриела.

Даниел Наумов е един от най-талантливите български футболисти в последните години. Неизменен титуляр в юношеските и младежкия народен тим. Мнозина експерти му предсказват сполучлива кариера и трансфер в чужбина в близко време. Роденият в Гоце Делчев вратар е младеж на ЦСКА. Напуска клуба и минава в " Лудогорец " малко преди банкрута на " алените " през 2016 година. Мести се в Разград дружно със Спас Джевизов, който тогава стартира работа при " орлите ". Заради невъзможността да се наложи в първия тим на първенците, където разполагат с трима класни вратари, предишното лято напусна " Лудогорец ". След това Даниел подписа с ЦСКА 1948, което бе признато като второ негово изменничество от страна на почитателите на " Армията ". Вратарят бързо се утвърди като титуляр в новия си отбор. През ноември 2019 година беше следен от скаути на " Манчестър Сити ", написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР