Още една седмица на хаос в програмата предстои за италианския

...
Още една седмица на хаос в програмата предстои за италианския
Коментари Харесай

Ювентус - Милан ще се играе пред публика

Още една седмица на безпорядък в програмата следва за италианския футбол, откакто управляващите подредиха мачовете да се играят при закрити врата в три области поради ковид.

Правителството реши мачовете в Ломбардия, Венето и Емилия Романя, плюс районите на Савона и Пезаро-Урбина, да се играят без аудитория до 8 март. Феновете от тези области няма да бъдат допускани и при гостуванията на техните тимове в останалата част на Италия.

Близо 2000 са записаните случаи на ковид в Италия, а смъртните случаи досега са 34. Забраната е вдигната за района на Торино и от Ювентус оповестиха, че полуфиналният мач за Купата на Италия против Милан в сряда ще се играе с аудитория.

"Мачът сред Ювентус и Милан ще се играе по стратегия на Алианц Стейдиъм и ще бъде отворен за почитатели, като се изключи поданици на областите Ломбардия, Венето и Емилия Романя, както и от провинциите Савона и Пезаро-Урбино ", се споделя в известие на Ювентус.

Общо 10 мача от Серия А бяха отсрочени през последните две седмици. Кориере дело спорт заяви, че пет от десетте мача в елита през този уикенд ще бъдат отсрочени или ще се играят при закрити врата: Аталанта - Лацио, СПАЛ - Каляри, Интер - Сасуоло, Верона - Наполи и Болоня - Ювентус. Лигата ще организира изключително съвещание в сряда, с цел да се разиска обстановката.
Серия А 26 кръг, неделя 1 март  Ювентус 21:45  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР