Още една лоша новина дойде от Индия. Световната шампионка по

...
Още една лоша новина дойде от Индия. Световната шампионка по
Коментари Харесай

Изгониха и Станимира Петрова от Световното по бокс

Още една неприятна вест пристигна от Индия. Световната шампионка по бокс Станимира Петрова бе изгонена от шампионата на планетата в Индия. Момичето от Асеновград надигра противничката си, само че реферите присъдиха победа с 3:2 над индийката Соня Чахал. Петрова насочи повече точни удари от съперничката си в мача, само че в последна сметка успеха беше присъдена на индиийката.

Станимира не устоя на подигравката и упрекна реферите в преднамерено отношение. " Нямам концепция за какво ме ощетиха по този противен метод, към момента ми е тежко, само че ще мине. Не може да се върне и не може да се промени. А и не желая да се връщам обратно, виждам единствено напред. Ще се завърна още по-силна! ", разяснява пред БЛИЦ боксьорката.

“Българската боксьорка сподели непочтено държание, откакто присъединяване й завърши. Тя сподели пренебрежение към противници, съдии и уредници и с дейностите си урони престижа на спорта ”, съобщи изпълнителният шеф на Международната федерация Том Виргетс. Само ден по-рано треньорът на България Петър Лесов също бе изпъден от международното първенствозаради митинг против съдийските решения в същия дуел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР