Още една жертва на коронавируса в България. Починала е 73-годишната

...
Още една жертва на коронавируса в България. Починала е 73-годишната
Коментари Харесай

73-годишна жена почина от коронавирус в Благоевград

Още една жертва на ковид в България. Починала е 73-годишната жена, която, дружно с щерка си, се лекуваше в болничното заведение в Благоевград. Това заяви bTV, като се базира на основния здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.
Припомняме, че двете дами - майка и щерка, на 73 и на 53 години - бяха настанени в инфекциозното поделение, след което трансферирани в реанимацията и интубирани.
Знаете, мъжът от Банско, за чиято гибел се разбра по-рано през днешния ден, не е умрял от ковид. Това прецизираха от Общинския спешен щаб в града. " Резултатът от направената му проба с най-сигурния PCR тест за Covid-19 е негативен. Не дават отговор на истината спекулациите в медиите, че индивидът е умрял от ковид ", безапелационни са от щаба. 55-годишният банскалия издъхна по-рано през днешния ден в болничното заведение в Благоевград. Той беше посочен като 5-ата жертва на ковид у нас.
По време на постоянния вечерен брифинг началникът на националния спешен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски съобщи, че през днешния ден следобяд е умрял и пациент от Кюстендил.
Темата продължава и в нашия блог.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР