Още една жертва има в тежката катастрофа в Германия, при

...
Още една жертва има в тежката катастрофа в Германия, при
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Има още една жертва в тежката катастрофа в Германия, при която загина футболистът на „Бойчиновци“ /уникални снимки/

Още една жертва има в тежката злополука в Германия, при която почина футболистът на „ Бойчиновци “ Денис Деков, откри следствие на организация BulNews. Репортерите на медията ни съумяха да сглобят огромна част от станалото в неделя вечер покрай село Wildeshausen, което е на към 40 км. от Бремен.
От 3 дни Денис е бил в Германия на посетители на родителите си, които работят там. С него са пътували приятелката му и по-големия му брат. Тримата се возили във врачански „ Фолксваген Пасат “, каран от Теодоси Тодоров-Толи от село Нефела. 18-годишният лидер тази година е бил зрелостник и имал брошура от 2 месеца.
Тежката злополука станала към 22.45 ч. при влизане в селото. Младият водач влезнал с огромна скорост в ляв завой, изгубил надзор над колата и тя почнала да се прекатурва. След като паднала на гумите си, предната й част избухнала в пламъци. Теодоси съумял с последни сили да извади от автомобила тримата си спътници и да се обади на тел.112 за помощ.
Две коли за спешна помощ и две пожарни пристигнали на мястото на злополуката, където заварили четирима души да лежат в тревата край колата. Въпреки бързата им интервенция на място умряли 20-годишният Денис и неговата другарка, а останалите мъже били превозени в тежко положение в болница. Вчера е осъществена интервенция на брата на починалия футболист, а на следващия ден следва такава и за водача, който по неофициални данни е с 5 счупени прешлена.
От локалната полиция настояват, че повода за тежкия пътен случай е дребното стаж на лидера, който не е съумял да удържи колата поради високата скорост, с която се е движел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР