Още една жена обвини Ръсел Бранд в сексуално насилие

...
Жена обвини в четвъртък британския комик, актьор и социален влиятел
Коментари Харесай

Жена обвини в четвъртък британския комик, актьор и социален влиятел Ръсел Бранд, че се е изложил пред нея през 2008 г., последното от поредица обвинения срещу него.

Жената каза на партньорската мрежа на CBS News BBC News, че е работила в същата сграда като BBC в Лос Анджелис, когато се е случил инцидентът, и че Бранд продължи да се смее на това малко по-късно в своето радио шоу.

Тя не е подала жалба, но ръководството на BBC е уведомено за инцидента през 2019 г., въпреки че не са предприети официални действия.

съдържа твърдения от четири жени за изнасилване, сексуално посегателство и емоционално насилие от Бранд.< /p>

48-годишният Бранд категорично отрече тези твърдения, произтичащи от инциденти, за които се твърди, че са се случили между 2006 и 2013 г. Той поддържаше, че връзките му винаги са били „по взаимно съгласие“, дори през период, когато той призна, че е „много , много безразборен."

Таймс и Сънди Таймс в понеделник казаха, че повече жени са се появили, за да направят твърдения за поведението му в началото на 2000-те, без да дават повече подробности.

В Кратко изявление в понеделник лондонската столична полиция каза: „В неделя, 17 септември, Met получи сигнал за сексуално посегателство, за което се твърди, че е извършено в Сохо в централен Лондон през 2003 г.“, добавяйки, че полицията е „в контакт с жена и ще й осигури подкрепа."

Разкритията идват на фона на критики за това как се разглеждат случаите на сексуално насилие в системата на наказателното правосъдие в Обединеното кралство, както и как медийните организации са се справили с подобни обвинения за неуместни поведение на известни звезди. Една от организациите, засегнати най-тежко от подобни обвинения, е самата столична полиция, след като действащ служител беше осъден за изнасилването и убийството на млада жена през 2021 г. в Лондон.

Реакции на твърденията на много фронтове

Бившите работодатели на марката BBC и Channel 4, както и една продуцентска компания, са започнали собствени разследвания на твърденията.

Официалният говорител на министър-председателя Риши Сунак нарече последното обвинение " много сериозен и загрижен“, добавяйки, че „беше ясно, че никога не трябва да има място за тормоз, независимо къде се намира“.

Издателят на марката Bluebird обяви, че „всички бъдещи публикации“ с комик беше задържан и YouTube блокира способността на Бранд да печели пари от съдържанието си в платформата.

История на Бранд

Бранд стана известен в международен план като бивш съпруг на поп звезда Кейти Пери, след като изгради кариера като стендъп комик, с почти неустоими рутинни действия, често за наркотици и секс.

Той участва в телевизионни риалити шоута и играе рок звездата Олдъс Сноу във филма от 2008 г. „Forgetting Sarah Marshall“ и неговото продължение от 2010 г. „Get Him to the Greek“ седем милиона последователи. Той твърди, че глобалната пандемия е била прикритие от глобалния елит за налагане на радикална социална промяна.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР