Още една жена обвини номинирания за Върховния съд на САЩ

...
Още една жена обвини номинирания за Върховния съд на САЩ
Коментари Харесай

Още една жена обвини Брет Кавано в секс посегателство

Още една жена упрекна номинирания за Върховния съд на Съединени американски щати Брет Кавано в полово посягане, осъществено при започване на 80-те години, заяви сп. " Нюйоркър ", представено от Българска телеграфна агенция.

Дебора Рамирес, на 53 година, декларирала, че на едно пиянско празненство в общежитието на Йейлския университет Брет Кавано извадил пениса си пред нея и я карал да го допира. Тя споделила също, че ФБР би трябвало да организира следствие на случая.

Съдия Кавано уверено отхвърлил тези изказвания, в оповестено от списанието официално съобщение. По думите му това събитие отпреди 35 години в никакъв случай не се случвало, а изказванията на Рамирес са " чисто и просто клюка ".

Най-малко четирима сенатори демократи са се срещнали с обвиняването, отправено от Дебора Рамирес и най-малко двама са почнали следствие по въпроса, показва " Нюйоркър ".

Брет Кавано е упрекнат в полово посягане и от университетската преподавателка Кристин Блейзи Форд. Вчера тя се съгласи да даде показания в четвъртък пред комисия на американския Сенат по отношение на изказванията си, че е била подложена на полово посягане от Кавано по време на празненство в частен дом през 1982 година
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР