Още една жена обвини номинирания за Върховния съд на САЩ

...
Още една жена обвини номинирания за Върховния съд на САЩ
Коментари Харесай

Ново обвинение срещу кандидата за Върховния съд на САЩ Брет Кавано

Още една жена упрекна номинирания за Върховния съд на Съединени американски щати Брет Кавано в полово посягане , осъществено при започване на 80-те години, заяви през вчерашния ден сп. " Ню Йоркър ", представено от международните организации.

 

53-годишната Дебора Рамирес декларирала, че на пиянско празненство в общежитието на Йейлския университет Брет Кавано се разголил и я принудил да го допира в интимната област . Тя споделила също, че ФБР би трябвало да организира следствие на случая.
 
Съдия Кавано уверено отхвърлил тези изказвания , в оповестено от списанието официално съобщение. По думите му това събитие отпреди 35 години в никакъв случай не се случвало, а изказванията на Рамирес са " чисто и просто клюка ".
 

Най-малко четирима сенатори демократи са се срещнали с обвиняването , отправено от Дебора Рамирес и най-малко двама са почнали следствие по въпроса , показва " Ню Йоркър ".
 
Брет Кавано е упрекнат в полово посягане и от университетската преподавателка Кристин Блейзи Форд. Вчера тя се съгласи да даде показания в четвъртък пред комисия на американския Сенат по отношение на изказванията си, че е била подложена на полово посягане от Кавано по време на празненство в частен дом през 1982 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР