Още една холивудска звезда направи изненадващо пътуване до украинската столица

...
Още една холивудска звезда направи изненадващо пътуване до украинската столица
Коментари Харесай

Орландо Блум посети Киев, за да се срещне със Зеленски и деца, пострадали от войната

Още една холивудска звезда направи изненадващо пътешестване до украинската столица Киев. Актьорът Орландо Блум посети център в града, който оказва поддръжка на деца, наранени от войната в Украйна.

Звездата от " Властелинът на пръстените ", който е дипломат на благосклонност на организацията Unicef, се срещна и с президента на Украйна Володимир Зеленски.

В неделя Блум показа няколко фотоси, на които се вижда по какъв начин си играе с няколко деца. В профила си в Instagram той написа:

" Днес имах щастието да чуя детския смях в подкрепяния от UNICEF център " Спилно " - безвредно, топло и грижовно място, където децата могат да играят, да учат и да получават психосоциална поддръжка. На украински език Spilno значи " дружно " и тук има над 180 такива центъра. Този, който посетих през днешния ден, е издигнат надълбоко в метрото, с цел да се подсигурява тяхната сигурност. В продължение на няколко часа всеки ден родителите могат да оставят дребните си деца и да им дадат чувство за нормалност, с цел да играят игри и просто да бъдат деца ".

Това е първото пътешестване на артиста до страната от 2016 година насам. Той добавя, че " детството на децата в Украйна би трябвало да бъде върнато ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР