Още един зимен ден насред пролетта. И днес ще остане

...
Още един зимен ден насред пролетта. И днес ще остане
Коментари Харесай

Времето: Валежите постепенно ще спират

Още един зимен ден посред пролетта. И през днешния ден ще остане най-вече облачно, с валежи от сняг в северозападната половина от страната, които обаче ще отслабват, а по здрач на доста места и ще спрат. В югоизточните региони ще превалява слаб дъжд. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и Източна България - краткотрайно мощен вятър от североизток. Минималните температури ще са сред минус 3 и 2 градуса. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще са най-вече сред 2 и 7 градуса, в крайните югозападни региони до 9-10 градуса.

В планините ще бъде най-вече облачно и с превалявания от сняг. След обяд преваляванията ще отслабват, а по здрач на доста места и ще спрат. Ще духа мощен източен, по-високите и открити елементи – югоизточен вятър. Ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, а на 2000 метра – към минус 6 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно и тук-там, основно по южното крайбрежие ще превалява дъжд. Ще духа сдържан и стремителен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5-7 градуса, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала.

На 25 март слънцето ще изгрее в 06:21 часа и ще залезе в 18:44 часа. Продължителността на деня е 12:22 часа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР