Още един собственик на новорегистрирано куче в Тракия“ бе отличен

...
Още един собственик на новорегистрирано куче в Тракия“ бе отличен
Коментари Харесай

Костадин Димитров награди победител в кампанията Регистрирай куче и спечели награда

Още един притежател на новорегистрирано куче в " Тракия “ бе отличен в кампанията  " Регистрирай куче и завоюва премия " на Община Пловдив, заяви кметът на региона Костадин Димитров. Това е Катерина Попова, собственик на голдън ретрийвъра Сара. Генерираният на инцидентен принцип от електронната система на Община Пловдив картон № 8150 за новорегистрирано куче им донесе предметни награди, които включват легло, шампоан, четка и други аксесоари за Сара.

Кампанията  " Регистрирай куче и завоюва премия " се организира за четвърта поредна година и е ориентирана е към притежателите, които прецизно съблюдават наредбите и съответно заявяват притежаването на домашните си любимци. Целта на акцията е да подтиква интензивността на стопаните в това им обвързване. 

Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета, да получат пакет дарове за своя любим /разнообразни аксесоари и груминг услуги/, в случай че до 10-ти декември 2018 година записват своя домакински любим в районната администрация по местоживеене.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР